fredag den 7. januar 2011

Jeg har bestemt mig


Hver eneste dag er det så utroligt fristende at dejse om på gulvtæppet i mit køkken for bare at blive liggende i fosterstilling og ånde i kor med køleskabets brummen.
Hver eneste dag plager mine tanker mig med ord, som jeg slet ikke kan holde ud at tænke på.
Hver eneste dag får jeg en ubeskrivelig lyst til at lukke min dør for alt og alle.

Men jeg har bestemt mig for at stå oprejst. Jeg har bestemt mig for at trumfe tankerne med optimisme og positivitet. Og min dør står åben, fordi jeg har bestemt mig for, at mit nye liv ikke skal leves i ensomhed.

Hver eneste dag træder jeg forsigtige skridt på ukendte stier, men jeg har bestemt mig for, at hver eneste skridt skal opleves som en spændende oplevelsesfærd.

På søndag skal jeg konfronteres med hele den danske slægt. Det er første gang siden det, vi ikke rigtig snakker om, skete. Jeg har bestemt mig for at tage min røde kjole på, og jeg vil flette mit hår i to stramme fletninger, så mine tanker holdes i skak.

Jeg træner tanken hver eneste minut. Jeg har bestemt mig for at bloggen her skal hjælpe mig med netop dette.

Jeg har bestemt mig for at vælge lykken.

8 kommentarer:

 1. Jeg ønsker dig al mulig held og lykke i 2011 og er ret sikker på du klarer at møde din danske slægt. En skilsmisse er en stor sorg og det tager typisk 5 år at komme igennem alle faserne og du klare det selvom du lige nu ikke kan overskue det. Du vil lære at undvære dine børn og være alene men det tager tid.
  Har selv været der. Stort knus.

  SvarSlet
 2. At vælge lykken - det lyder som en god plan...med optimisme og viljestyrke kan man komme langt.

  Ønsker dig en spændende og oplevelsesrig rejse hver eneste dag i dit nye liv...:-))

  SvarSlet
 3. Hurra!
  Klok beslutning!
  Dette lukter det Pippi av! Regner med at du (som er dansk) har hørt om Pippi Power av Gitte Jørgensen? Jeg lånte den tilfeldigvis her om dagen og synes så langt den er helt fortreffelig! Det er tydelig at jeg har et visst "hjelp-deg-selv"-behov å dekke i disse dager;)

  Lykke til! Jeg gleder meg til å følge oppturen din (og min)

  SvarSlet
 4. "Hver eneste dag træder jeg forsigtige skridt på ukendte stier, men jeg har bestemt mig for, at hver eneste skridt skal opleves som en spændende oplevelsesfærd."

  Ønsker deg masse lykke til, tøffe valg gir tøff tid... Stor klem :)

  SvarSlet
 5. Det er en god beslutning; at vælge lykken !
  Men husk nu, der skal øvelse og atter øvelse til.
  Og du må IKKE slå dig selv i hovedet, når det ikke altid lykkes.

  SvarSlet
 6. Når jeg læser dit indlæg, føler jeg, at jeg igen møder hende, jeg lærte at kende for lang tid siden, hende der endnu ikke var blevet overmandet af de svære tanker, de svære valg...
  Jeg blev glad, da jeg læste dit indlæg, for det virker som om, det hele nok skal gå. Jeg har ofte tænkt på dig, jeg har håbet det bedste for dig, og jeg tror, at du er på vej. Ikke at det hele bliver nemt nu, men jeg tror, at dit valg vil hjælpe dig på vej til noget bedre...
  Kærligst fra A

  SvarSlet
 7. Nogle gange er fosterstillingen så usigelig forjættende. Åhh at lægge sig ned og blive liggende.....

  SvarSlet
 8. Tak alle sammen. Jeg tager det til mig, men har ikke overskud til at svare hver enkel. Beklager.

  Kaosjeget

  SvarSlet