søndag den 2. august 2009

Fantastiske tapeter

Den amerikanske fotokunstner Cassandra C. Jones har lavet en række installationer, hvor det gennemgående tema er tapeter. Umiddelbart ser de ud som helt almindelige, dog meget smukke, mønstrede tapeter, men når man nærmer sig dem, forvandler mønstrene karakter. Her er et interview, som hun nylig gav til BoingBoing:

1 kommentar:

  1. Jag håller med! Fantastiskt!!!!
    Vilken mysig kvinna! Jag har suttit helt trollbunden av henne. Jag ÄLSKAR människor som poppar upp egna idéer. Jag blir så inspirerad!!!
    Jag visste väl att du var en sån som jag. Som inte gillar eller kan alla sociala koder. Eller som inte bryr dig. Var glad att du kan skylla på att du är utlandsdansk. Vad ska jag skylla på som är infödd? Att jag är dum eller? :D:D:D Aj lajk being dum isåfall. Nu måste jag läsa ikapp här hos dig, du konstiga kvinna!!! ;D Jag vet inte om konstig betyder samma sak på danska, norska och svenska? Hos oss betyder det underlig, annorlunda, inte som andra. Fast egentligen borde det ju betyda nåt med konst. Konst-ig, = en som lever livet konstfullt. Eller hur!? :D

    SvarSlet