fredag den 21. august 2009

Ny dag, ny lampe!

Før
Efter

Med lys


Jeg er vild med disse lamper (jeg har to), som jeg købte i Åhlens for et par år siden. Desværre har jeg aldrig været særlig vild med de sorte lampeskærme...de klæder ærlig talt mit hjem så dårligt! Heldigvis er der, som jeg også skrev igår, mange herlige blogladies derude, og efter en tour de blog kom jeg frem til den konklusion, at det ikke kunne være så vanskelig at fikse et par nye selv. Og hopla....

1 kommentar:

 1. Jøss for en herlig lampe!!! Det er så moro med lamper man fikser selv slik at ingen andre har maken. Og denne ble jo supersøt og annerledes!! Gult er nydelig og så er det så koselig med pomponger på!
  Angående hvor man skal svre på hverandres blogger så blir det vel et eget valg man gjør men jeg liker å svare på spørsmål inne hos den som har spurt. Da jeg startet opp bloggingen svarte jeg på alle henvendelser inne hos meg selv men ombestemte meg og synes nå at det er mest naturlig å svare inne hos den andre..
  Men du gjør selvfølgelig som du vil :)
  Jeg har ikke hørt om dette Wiinblad-stedet i Tivoli! Jeg har jo vært i København utallige ganger men altså aldri i Tivoli..Må jo nesten få tatt meg en tur dit!
  Mine Wiinbladbokser er funnet på loppemarked på Fredriksberg og hos en antikkhandler i Danmark. Det er mye Wiinblad å finne på Fredriksberg altså..Dessuten har jeg fått et par plakater av moren min mens andre er bestilt på nettet på Plakatshop.
  Man kan vel si at jeg er over normalt interessert i Wiinblad hihi!!
  Ha en fin fredag videre! Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlet