fredag den 28. august 2009

Igang igen...

Igår aftes kom jeg endelig igang igen med keramikken, der er min store passion. Jeg er så heldig at have en rigtig god veninde, som har eget værksted, hvor der også er plads til mig.

Jeg fik lavet en dame til at hænge på væggen:Mens min veninde gik i gang med denne enhjørning:Det er supert med sådanne aftener - ren zen! Vi sidder og arbejder og snakker. Min veninde har boet 12 år i København, så snakken går på dansk og om løst og fast. Jeg sætter utrolig stor pris på både hende og hendes familie. Dejligt med et andet hjem her i Norge.Hav en god fredag derude...

3 kommentarer:

 1. God morgen Rosa :))) Det har vært litt hektisk med mail som måtte sendes så jeg er ikke helt i rute på morgenen her men nå kan jeg endelig få skrevet noen ord. Er egentlig full av ting jeg skulle diskutert med deg hihi!!
  Mye av det du nevnte i innlegget under er nytt for meg som er født i Norge men Gasolin kjenner jeg godt til og har til og med vært på et par konserter med Kim Larsen for en del år siden. Hvem har ikke hørt"This is my life", Hva gør vi nu lille du..
  Nydelige sanger med innhold.
  Jeg må ha vært dansk i et tidligere liv tror jeg for jeg elsker virkelig alt ved Danmark.
  Jeg har lest ALLE bøkene til Dea Trier Mørch.
  Kastanjealleen, Aftenstjernen og Morgengaven har vært lest om og om igjen!!! For ikke å snakke om Vinterbarn som vekket min interesse for denne flotte forfatteren.
  Registrerte med sorg at hun døde. Så ble det jo slutt på disse nydelige bøkene som bare OSER av miljø. Jeg er jo så tiltrukket av keramikk og ble helt revet med av bildene du la ut nå sist!!! Damen ser så FLOTT ut og du kan jo hilse din venninne og fortelle at enhjørningen var nydelig! Jeg elsker folk som er fargerike, tør å skille seg ut, tør å være individualister og enhjørninger :))
  Jeg blir så inspirert av bilder med foto av store krukker og glass som er fylt med pensler
  og annet verktøy! HERLIG innlegg!!! Og jeg er også veldid ZEN ;)Har du lest "ZEN og kunsten å vedlikeholde en motorsykkel"?Nå må jeg jobbe litt men vi blogges :))Ha en god fredag :)

  SvarSlet
 2. Tak for en hygglig aften....nede i mit "hjemmebrænneri" herligt at komme i gang igen. fik næsten ikke sove...tænkte på at bena til enhjørningen må gøres om. Det må gøres i dag. Rosa...rigtig flot blog du har lavet.Hyg dig med mand og børn.. vi sees om ikke lenge. God weekend!!!

  SvarSlet
 3. Hej! Vad ROLIGT att du lämnade en kommentar hos mig så att jag fick hitta hit! Vilken fantastisk keramik ni gjort! Både enhörningen och damen var underbara!!! Det är en dröm jag har att ha keramikverkstad. En drejskiva och en brännugn. Ack att få göra sina egna vackra sneda skeva krukor (potter?) och fat. Så mysigt ni verkar ha ihop ni två danskar i Norge! :D
  Jag kanske inte gör utmaningen eftersom jag gjorde den för något år sedan, men tack för att du kom ihåg mig och det var så fint för nu hittar jag hit!

  SvarSlet