tirsdag den 25. august 2009

Rosas gårdhave
3 kommentarer:

 1. hei -
  ..så herlige bilder og en fantastisk sjarmerende blogg!

  moa

  SvarSlet
 2. God morgen du :))Takk for lang og koselig hilsen hos meg..Var så koselig å sette seg med kaffekoppen og lese nå :))
  FOR en nydelig hage du har!!! Sprudlende kreativt og morsomt med malt blomst på gjerdet og med innslag av nydelig keramikk!
  Ingen tvil om det bor livsglade, kreative og hyggelige mennesker i den gårdshagen.. :)
  Ser på bildet at hele området er koselig.
  Jeg har trådd mine barnesko i Son hvor vi hadde sommerhus og der var det også en slik stemning...Da jeg gikk på keramikk-kurs var det kun dreiing på kursprogrammet og jeg synes ikke jeg fikk 100% ut av det..Det ble altfor kort tid. Når jeg endelig kom i modus og fikk dreisen på det måtte vi rydde og gå hjem.
  Hadde fått en helt annen ro om jeg skulle forsøkt hjemme..Jeg lagde diverse potter som ble stuet langt inne i skapet og som gikk i søpla da vi flyttet. Men det betyr ikke at jeg ikke ville prøvd meg igjen..Skulle gjerne forsøkt modellering også. Tror kanskje at det hadde vært veldig riktig for meg..Jeg har alltid malt og tegnet og har drevet mye med trooldeig opp gjennom årene. Solgte også en del av de tingene på den tiden..
  Jeg vet ingenting som gir meg mer energi enn å skape noe..Høres ut som en perfekt kveld å sitte med en venninne ved dreieskiven altså :))Nå må jeg gi meg her men du får kose deg med fridagen din..Klemmer fra Kardemomme/Benedicte :))

  SvarSlet
 3. Underbar gård!!!! Vilka fina blommor på staketet!!!!!! Jag älskar dem. Och dina foton är så snygga!!!!! Ååå,vad jag gillar det här!!!!

  SvarSlet