mandag den 10. august 2009

Køkken-hygge-krogen

Vi er så heldige at have et stort køkken med plads til en lille sofakrog og masser af kogebøger og nips. Sidste uge besøgte vi en brugtbutik for at finde et sofabord til tv-stuen, men tænk så fandt vi en sofa, som matchede to sofastole, som vi havde i forvejen, og da måtte vi bare slå til.


I køkkenet har vi et sofabord, som vi lavede i 1999 ved hjælp af barndommens glansbilleder, som jeg havde taget vare på. Vi limede dem direkte på bordpladen og fik derefter en glarmester til at skære en glasplade til.
På det øverste billede ses sofaen ude i vores lille gårdhave. Sofabordet, som var det egentlige projekt, står nu i tv-stuen. (Billeder derfra kommer måske senere.) Legehuset, som ses i baggrundden, var sidste års sommerferieprojekt, desværre mangler det stadig at blive malet og få et mere klædeligt tag. Sofaen passer perfekt i køkkenkrogen, og nu glæder vi os til at servere kaffe for kommende gæster.
Her er en af de to sofastole, som vi allerede havde. Vi havde også en lille tilhørende topersoners sofa, som nu er båret op på børneværelset til fryd for mindstemand.

1 kommentar:

  1. Guuuuuud vilket mysigt hem du har! Det är fantastiskt!!!!! Jag kan inte se mig mätt! :D

    SvarSlet