søndag den 30. august 2009

Morgenstund har guld i mundIdag stod jeg op før alle andre her i Villa Rosa. Det plejer normalt at være farmand, der står op først, men denne søndag var det altså mig. Vi har en fast tradition i weekenderne: nybagt brød. Når vi ikke kan smutte hen til bageren (som vi ville have gjort, hvis vi havde boet i DK), så må vi bage det selv. I det hele taget er vi en rigtig bage familie. Derfor er det vigtigt at have et hyggeligt hjemmebageri. Da vi købte Villa Rosa, var der et skab her, men vi fjernede lågerne, og vupti... De dekorede fliser og den barmsvære dame har jeg lavet.Opvasken tog farmand igår...han er vel nok en guttermand! :)Jeg måtte selvfølgelig have nogle kagefliser!


Her står hun så og brænder for hjemmelavet mad...


I morges blev det engelske scones...det tager nemlig ikke så lang tid. Ca. en halv time fra start til færdig resultat.


Så er det bare at spise, i morgen er de tørre og kedelige!


God søndag til alle.


5 kommentarer:

 1. Jag ÄLSKAR er stil!!! Vilket kök!!!! Älskar kombinationen prickar blommor. Woaw!!! Fantastiskt!
  Och vilken bra vana att ha nybakt bröd på helgen. :D Till det är jag för...eh...lat. :D
  Men min 13-årige son älskar att baka så han kanske jag kan få att baka på morgon. Fast då blir det mest söta kakor...och det kanske inte är så bra...i längden.
  Tack för din kommentar hos mig. Skrattade gott. Jag blev så glad!

  SvarSlet
 2. Ja, så var det søndag da :))Du er sikkert på Jeløya på Galleri F15 Alby heldige du!
  Vet ikke om du har sett det på bloggen min men det er fakstisk et av favorittmålene våre på søndagsturer. Vi har samlet MYE stein fra stranda nedenfor galleriet i årene som har gått og spist MANGE kringlebiter av verdens beste kringle i kafeen der :))
  Sconesene dine så lekre ut! Vi har faktisk ikke spist frokost ennå.Jeg sitter bare å nipper til kaffen og har vært en rask tur på bensinstasjonen for å kjøpe Dagbladet ;)
  Var ikke så farleg dette..Synes jeg ser rar ut på bildet og skal heller ta et bilde og legge ut på bloggen tror jeg..Det stod ikke noe farlig så nå kan jeg senke skuldrene noen hakk hihi!!! Selvfølgelig skal jeg anbefale deg på bloggen min! Tror ikke jeg rekker å lage innlegg idag fordi vi snart skal avgårde i en bursdag og regner med at det blir sent men i morgen.. :)Jeg gleder meg til å lese om alternative boformer hos deg etterhvert. Jeg la en gang ut noen bilder av noen boliger i Christiania på bloggen min faktisk..Jo, vi har virkelig samme måten å tenke på! Nå skal jeg øyeblikkelig henge ut litt klesvask..Må passe på å tørke ute når det er fint vær. Lukter så godt av klærne som har tørket i sol og vind! Ha en srålende dag videre :))Klemmer fra Benedicte :))

  SvarSlet
 3. Hei min venn!!! Blir sulten av å se ditt hjemmebakt. Syns blogg virket veldig spennende, så jeg har opprettet en profil. Har visse problemer... vet ikke om jeg er der ute....
  http://bistelsbrennericom.blogspot.com/ kan være du må hjelpe meg. Får heller ikke lagt ut flere bilder...hva gjør jeg galt?? klem ;o)

  SvarSlet
 4. God morgen Linda :)) Tar meg en tur innom deg i lunsjen med kaffekoppen i hånda..Har vært så trøtt i dag at det har blitt mange kaffekopper egentlig ;)Jeg har kopiert et par av bildene dine som jeg tenkte å bruke i innlegget om deg.
  Tenkte jeg skulle lage et lite innlegg om reortasjen i dagbladet i kveld. Hadde jo tenkt å lage innlegget om deg i kveld men utsetter det til i morgen..Men da lover jeg at du skal få god omtale ;)Synd at det ikke ble Alby-tur på dere i går da..Jeg fikk veldig lyst til å ta en tur igjen. Som sagt er den kringla farlig god :))For ikke å snakke om Pavlova da..
  En av familiens yndlingskaker! Blir aldri lei den jeg..
  I dag er jeg litt tom for ord kjenner jeg og får heller ta meg en tur innom deg senere..
  Men regnværsklem kommer det fra Oslo i hvertfall :))

  SvarSlet
 5. Åh så fint, er sikker på at maden smager fantastisk i dit køkken.. :)

  SvarSlet