fredag den 28. august 2009

Når erteblomsten blomstrer RosaJeg har fået en udmærkning! Det er 'Duften av erteblomster', der har været på færde, og jeg ved knapt, hvad dette betyder i 'Bloglandia'. Men tusind tusind tak, siger jeg og bukker og nejer her bag skærmen!

Den henrivende 'Erteblomst' skriver, at udfordringen, der følger udmærkningen, er at fortælle 10 ting om sig selv. Og sådan noget plejer at være morsom læsning, fordi der altid kommer noget frem, som normalt ikke står at læse i bloggen.

Mine 10 ting er som følger:

1. Savner ofte DK, men ved ikke, om jeg, hvis jeg skal være sådan helt helt ærlig, tør at flytte tilbage til DK efter alle disse år i Norge?

2. Trives utrolig godt indendøre.

3. Blev mørkhåret da jeg fødte mit første barn...

4. ...og fik krøller, da jeg fødte nr. 2!

5. Kan ikke lade være med at tænke på, om håret mon falder af, hvis jeg føder barn nr. 3?

6. Kan ikke fordrage kogte kartofler med brun eller endnu værre hvid sovs!

7. Kunne til gengæld spise kage hver dag...så det er måske meget godt, at jeg ikke bor i nærheden af et dansk bageri!?

8. Elsker Melodi Grand Prix - og kan synge med på mange af de gode gamle slagere...og en hel del af de nye. Ses vi på Telenor Arena? Jeg skulle gerne lede showet og er overbevist om, at jeg passer perfekt til det!

9. Hader at tale norsk (noget jeg må gøre pga. mit arbejde), og at jeg pga. dette taler og skriver elendigt dansk.

10. Har en hemmelig drøm, som forbliver hemmelig ;)

Dette var så mine '10. ting-du-ikke-vidste-om-mig'-liste. Nu kommer det vanskelige så: At give stafetten videre. Vanskeligt, fordi jeg helst ville give den til alle, og fordi jeg er så ny, og ikke helt ved, om en sådan list er lidt hadet? Erteblomst skriver i sin blog, at det er op til hver enkel, om de vil tage imod udfordringen, og det samme gælder for mig: Hvis I ikke gider, er det altså HELT iorden :)

1. Huset ved bekken

2. Mariannes

3. m.i.l.c.h.schaum

4. Smilerynker.dk

5. Fruens syslerier

6. Fyrabarnmamman

7. Kasparas

8. Katarinas verden

9. Moas tid og rom

10. Coco cake cupcakes

God fredagshygge til alle!

8 kommentarer:

 1. Rakk ikke inn for å gi deg "bruksanvisning" før du tok utfordringen, har hatt to travle dager i forbindelse med bryllupet!

  Gud så morsomt å lese svarene dine, denne utfordringen var knall :)

  Du ser utrolig vakker ut på de øyebildene :) Kule er de også!

  I kveld er det vinkos og blogging, har ikke hatt tid til å ta turen innom "mine" bloggere på noen dager så nå har jeg satt meg i godstolen for å kose meg inne hos dere :)

  Ønsker deg en fin kveld,
  klem Vibeke

  SvarSlet
 2. Jag såg filmen också för länge sedan. Men minns inte så bra. Kul iallafall och tack för att du förklarade! Platten The Wall är mycket bra och håller ännu! Mina barn gillar den faktiskt också! ;D

  SvarSlet
 3. God kveld Linda :))Tar meg et par minutter på bloggen før jeg skal re opp til datteren og venninnen som sover her i kveld. Skal tidlig opp i morgen for å kjøre jentene på speiderleir..Nå har vi spist tacos og drukket litt vin. Akkurat som det pleier å være på fredagene..
  Så koselig at du tenkte på meg da du skulle sende utfordringen videre i hvertfall :)Vil si minst mulig for ikke å såre noen. Disse tingene er jo bare velment ;) Jeg har enda en gang tittet på bildene av keramikken din og verkstedet til venninnen din..Heldige deg som har tilgang på en brenner! Du trenger da ikke tenke på at du ikke har lest noe av Dea Trier..
  Jeg har heller ikke den fulle oversikt over norske forfattere skjønner du. Men jeg kom til å tenke på Dea etter at vi ble kjent. Boken Morgengaven handler om et par keramikere og jeg elsker altså miljøet i boken..
  Og som svar på spørsmålet om jeg har sommerfugler i magen i forhold til søndag så er svaret JA!! Hihi!!! Nå må jeg fortsette å pakke litt til i sekken til datteren her men ha en fortsatt fin fredagskveld! Klemmer fra Benedicte :))

  SvarSlet
 4. Heisan en sen fredagskveld!
  Tusen takk for hilsen på bloggen min, og så morsomt at du føler Kasparas regnbue!
  Du er ikke helt ukjent, for jeg har ikke unngått å legge merke til deg inne hos Kardemomme, som jeg alltid leser og har møtt noen ganger.
  Takk for at du tenker på meg med utfordringen, men vet du....jeg har faktisk tatt den to eller tre ganger før, og tror jeg hopper over den (i fare for å virke sær....)
  Jeg synes det blir spennede å høre hva som skjer ved et tredje barn! Selv gikk jeg opp fra skostørrelse 36 til 37 etter jeg fikk barn. Det skjedde etter første fødsel, men ingenting skjedde etter andremann kom til verden. Kanskje jeg ville ha økt i skostørrelse på annenhvert barn, hi, hi! Godt jeg ikke er med i "Smiths venner"
  eller noe slikt kanskje.....
  Husker jeg nevnte på mine ti sannheter at jeg er livredd stinkelstankler(disse langbeinene som er så fredsommelige om sommeren),
  har hatt en jaguarunge på fanget i Venezuela, og er elendig til å lukeparkere og skifte filer i trafikken. Skummelt!
  Jeg har vært innom bloggen din uten å legge igjen spor i det siste. Har ikke hatt så god tid for blogging, for ellers synes jeg det er hyggelig å legge igjen et lite livstegn.
  Jeg er imponert over hvor flink du er til å forme i leire!
  Og den uteplassen deres var såååå sjarmeende og bohemsk!
  Jeg kommer sikkert tilbake. Ha en glad helg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlet
 5. Hei Linda! Som du blogger i vei! Du skriver jo knakende godt : ) Og så morsomt å se deres prosjekter fra keramikkverkstedet.
  Takk for utfordringen også, tar den når det blir tid. Gøy å lese dine punkter, så kjenner jeg deg litt bedre ; ) God helg til dere nedi bakken!
  Klems fra Marianne

  SvarSlet
 6. hei!
  Kjekt å kikke innom til deg!
  Du spurde etter ring! Akkurat no har eg ikkje... Men har ein bunke med ynskjer! Legg deg i den!;)
  God helg!

  SvarSlet
 7. Hei Linda :))Nå har jeg levert jenter på speiderleir og vært i min yndlings bruktbutikk som ligger et par mil herfra..Det er som å gå på skattejakt og jeg kommer meg nesten ikke ut derfra igjen..I hvertfall ikke uten å kjøpe noe hihi!! Jeg er fascinert av ting som er litt zen og har vel lest en del om denne buddhistiske retningen. Jeg har noen kokebøker som jeg har anbefalt på bloggen min som er skrevet av en zenmunk som har oppholdt seg i Tassajaraklosteret i årevis og jobbet på kjøkkenet der. Men jeg er nok som deg..Klarer ikke helt å være simple living eller zen særlig lenge før det sklir ut hihi!!!
  Men jeg er så interessert i å lese om folk som bor i økolandsbyer og lever liven sine mer alternativt..Jeg synes naturalhusholdning er det ideelle og beundrer folk som virkelig klarer å hoppe av karusellen..Selv er jeg nok litt for makelig anlagt til å klare det.
  Jeg elsker gjenbruk men det er antagelig ikke av de rette grunnene. Synes rett og slett gamle ting er de mest interessante og dessuten er det hyggelig at folk har hatt ting før meg..
  Morgengaven er kanskje den boken som ville passe godt for deg å lese først..Hovedpersonene i boken Signe og Jacob er begge keramikere..Ekteskapet er ingen idyll da det utspinner seg en maktkamp i ekteskapet Dea skriver så levende at jeg nesten ikke kan legge bøkene hennes fra meg..Kvinnepower går igjen som en rød tråd i nesten alle bøkene og jeg elsker det ubetinget..
  Ønsker deg en fin lørdag videre! Her blir det pai med broccoli og bacon og rødvin i kveld..
  Benedicte :))

  SvarSlet
 8. Tusinde tusinde tak for dine kommentarer og awarden.. Det er altid rigtig dejligt, når nogen synes om min blog;o) Rigtig mange gange tak!!

  SvarSlet