tirsdag den 10. november 2009

Eldorado-boksen - nu må jeg bare få den købt!

Så er jeg atter i det hjørne og må bare plage alle andre!

Caramba, som sangen hedder, er da en herlig sang. Kan du måske lade være med at danse, når du hører disse fjollerier?

Ja, videoen er yderst underlig i kombination med sangen, men det er egentlig også lidt morsomt. - Passer ekstremt godt til mit humør - jeg har lige drukket et glas cognac!

4 kommentarer:

 1. Hei hei,
  Det var den fonduen :) Mens vi fortsatt var studenter investerte jeg og min mann i en Bodum-jernfondue - etter å ha smakt det på reise. Det ble stor stas i mang en anledning og noen nesten-ulykker. I lange perioder glemmer vi at vi har den, men vi har altså prøvd det noen ganger med ungene. Vi har olje i gryta og putter ganske riktig ulike typer kjøtt og evt grønnsaker/sopp oppi. Med gode ovnsstekte poteter, ulike gode sauser/dipper og salat, blir dette et langt og godt måltid. På fredag gikk det veldig fint med ungene. Åtteåringen passet på sine spidd selv, mens minstemann fikk litt mer hjelp. Men de synes det er morsomt. Faktisk et måltid det er mulig å sitte litt lenge ved bordet!

  SvarSlet
 2. Hei Rosa :))Takk for koselige ord inne hos meg :)Har ikke det helt store overskuddet til å blogge om dagen så jeg ligger virkelig langt etter! Ser at du har lagt ut en masse musikk siden sist og jeg ble så glad da jeg så Cat Stevens..Han har alltid vært en favoritt og Father and Son blir jeg aldri lei.Ikke Morning has broken eller Can't keep it in heller for den saks skyld! Nydelig musikk!
  Synd at han konverterte til islam og sluttet med musikken! Han var en ganial komponist og låtskriver..Gleder meg til å høre om berlinturen din når den tid kommer. Skjønner at du snart skal reise. Det er så herlig å komme seg litt bort og oppleve nye ting.
  Jeg husker godt murens fall og jeg har ikke vært i Berlin siden FØR muren falt så det er nok veldig annerledes der nå.
  Håper du tar noen bilder med mobilen din i hvertfall ;)Ha en fin dag videre! Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlet
 3. Oh no. Jeg ku næsten ikke sove i nat, fordi Hubba Hubba drønede rundt i hovedet :O) Kan huske at der var rygter om at Benny Andersen og Co. var med i det. Jeg ved ikke om det var sandt. Jeg kan, og ku, godt li sangen! :-)

  Kender du den her video? Det er altså kitch :-)
  Apache med Tommy Seebach - og læg mærke til indianerteltet - sådan et havde jeg som barn ;O)
  http://www.youtube.com/watch?v=GFGzGfym-7Y

  SvarSlet
 4. Kære Portofritt: Det lyder bare sååå hyggeligt! Det kommer vi til at prøve en aften!

  Kære Kardemomme: Det er let at føle sig lidt presset mht bloggingen. Jeg bliver næsten stresset, hvis jeg ikke har blogget en dag... Det ER da fjollet!

  Jeg rejser til Berlin om 14 dage! Det bliver skønt. Når det gælder Cat Stevens Father and Son, så er det også en af mine favoritter. Den kan jeg høre om og om igen. Den er evig aktuel!

  Kære Lotte: Hubba hubba - Ifølge Mylle så har nogen af dem, der stod bag ABBA haft en finger med i spillet, da denne sang blev produceret, så det er vist rigtig nok. Mylle ved jo alt om musik!! He he..

  Apache: I LOVE IT! Nobopigen havde også sådan et telt, og jeg var total grøn af misundelse! Hun hed forresten Heidi. Nå, men tilbage til Apache. Den blev en gang kåret her i Norge til at være nr. 1 af et eller andet, som jeg ikke husker nu. Den er jo virkelig også aparte, men jeg ELSKER den. Elsker måden Tommy står på. Fed at danse til! Hvorfor laves sådan noget musik ikke mere???

  SvarSlet