fredag den 6. november 2009

Humørsvingninger de luxe!

Her går det virkelig op og ned. Nu har jeg tændt op i brændeovnen, bagt langpandechokoladekage, som i morgen skal forvandles til en fodboldbane med mål og spillere, fordi sønnen skal holde fødselsdagsfest for sine venner.

Jeg har tørret lidt støv af, vasket op og vasket tøj. Lagt sammen og foldet, trukket kold luft og flettet datterens lange hår. Drukket hjemmelavet latte, spist nutella på mandens hjemmebagte brød og stjålet vindruer fra datterens skål.

Mange fine kommentarer lyser op, og jeg har puttet lidt rød læbestift på mine læber - og så har jeg danset rundt til denne her, som Hans Otto Bisgaard var så venlig at minde mig om! :)

5 kommentarer:

 1. Ja, og nu er alle hjemme, og det ELSKER jeg. Om to timer tager datteren og jeg afsted til kunstskøjtning, som hun begynder at mestre. Det er så sjovt at se hende derude på isen. :-D

  SvarSlet
 2. Jeg elsker fredagskvelder. Det er superfint å være alle samlet, spise god mat (vi skal ha fondue, noe som er veldig stas for ungene), sitte ned sammen, se på tv sammen, selvsagt med fyr på peisen og stearinlys.

  Min datter gikk på kunstløpkurs i vinter og elsket det. Skjønner godt hva du mener ang at det er morsomt å se på. Jeg har alltid vært som Bambi på isen selv, så jeg blir også veldig imponert.

  SvarSlet
 3. Lyder som en skøn dag,- trods den lidt "sløve" start...Du må sætte et billede på af den færdige kage,- den lyder sej - hvor gammel bliver han - sønnen din??

  Kram herfra

  SvarSlet
 4. Kære Portofritt: Svarer dig på dit andet indlæg her. Jeg kan da godt lide happy endings! :) specielt i det virkelige liv! Din historie lyder meget bekendt, bort set fra det med perfektionismen. Jeg er også kommet frem til, at det var godt for mig at være hjemme i dag. tror jeg havde fået en rigtig nedtur, hvis jeg havde taget på arbejde.

  Fondue med ungerne! Wauv!!! Hvad får I så? Jeg mener, hvordan gør i det? Har du nogle tips? Spiste fondue hjemme i begyndelsen af 80'erne, siden har min mand og jeg lavet ostefondue, hvilket bare er superlækkert. Og så er der jo chokolade fondue, men jeg går ud fra, at jeres fondue indeholder kød og grønt!?

  Selv var jeg ret vild med at skøjte, men hun er allerede langt bedre, end jeg nogen sinde blev. Hun snurrer rundt og det hele! Nogen gange med vilje - andre gange ved et uheld! :-D

  Kære Camilla: Jo, det blev en god dag...mod slutten. Sønnen bliver 7 i næste uge. Datteren bliver 5 - også i næste uge, men hun fejrer sig selv næste lørdag! (Hun fejrer sig selv hver dag, synes jeg!) ;)

  Jeg skal nok lave et lille indlæg med kagen! :-D

  God aften og krammer fra mig til jer begge!

  SvarSlet