lørdag den 14. november 2009

Endnu et fødselsdagsselskab


Så har datteren haft selskab for sine veninder...ja, det er ganske vist lidt overdrevet at skrive veninder i flertal, for fem af de seks små piger, som hun havde inviteret, meldte afbud på grund af sygdom. Nå, men vi fik først afbudene i løbet af morgnen, så vi gennemførte selskabet alligevel, for hendes bedste veninde var heldigvis frisk som en fisk. Så den lille fødselsdagspige gav sig efter den helt store tudetur til at pynte sin kagedame. Hun blev da fin, synes I ikke?Muffins måtte de også have, så vi pyntede med glitterglasur og engler.

Fødselsdagspigen og den lille gæst hyggede sig gevaldigt, og vi udvidede selskabelighederne med halvanden time. :)

Siden fødselsdagen blev lidt tam, så spritter jeg lige fødselsdagsindlæget op med verdens bedste fødselsdagssang. Lidt dårlig lydkvalitet, men siden jeg er en STOR fan af melodi grand prix, kunne jeg altså ikke lade være... :-D

8 kommentarer:

 1. Hei du gode rullade :)

  Har akkurat lest kommentaren din hos Kaspara og jeg lo godt av det du skrev - om norske damer og gravide appelsiner... det er måten du sier det på som blir så gøy!

  Det er alltid en fornøyelse å lese bloggen din, har blitt en fast rutine å klikke seg inn her!

  Riktig god helg!
  Jeg er sikker på at du duger som mor og husholder også!
  Klemmer
  Hilde Iren

  SvarSlet
 2. Pyha Linda, ham Tommy han er altså ret kitchet eller sådan noget. Har du forresten hørt, hvordan hans søn lyder næsten ifdentisk med ham?

  Hvor var det synd for din store lille pige, at så mange måtte melde afbud. Så var det godt, det var bedsteveninden, som var en frisk fisk. Og jeg synes, det er en rigtig flot kage, din datter har pyntet.

  Vi har også to fødselsdage tæt på hinanden nu her. Theo i forgårs og migsæl sagde hunden i går. Jeg blev 37 og det er altså lidt underligt. Min søde veninde/x-kollega Birgitte sagde ellers til mig i dag, at hun da ikke kunne tro, at jeg var mere end 35, hæ hæ, det var godt nok pokkers..... Jeg tror, jeg synes, der snart skal ske noget stort i mit liv, noget andet end at få børn og tænke tanker om børn og familie....

  Theo skal holde fødselsdag i svømmehallen i morgen, så han skal også pynte kage.

  SvarSlet
 3. Den er rigtig super fin, den kage-kone... :o)
  Og sygdom er vi jo desværre ikke selv herre over, men ærgeligt er det at det lige skulle ramme på din datters dag... :o(
  Jeg er også fan af Melodunde Grand prix...og det er smittet af på mine to nu voksne tøser...så det indtages hvert år på skift hos mig og svigerforældrene... :o)
  Håber at I har en fortsat god lørdag aften højt mod nord...:o)
  Knuss

  SvarSlet
 4. Kære... tillykke med dine børn, jeg er lidt langsom i optrækket, men følger med herinde, og hvor er du altså kreativ med kagerne!
  Hiphurra! :O)

  SvarSlet
 5. Wow, vilka coola tårtor du lagar!
  Törs man verkligen sätta tänderna i trollet?! ;)

  SvarSlet
 6. Kære Alle sammen...må spise...og bage...men ja, sønnen til Tommy er uhyggelig på alle måder! Troldet smagte MUMSFILIBABA og Melodi Grand Prix er i Norge i år...planlægger mig en oplevelse for livet! Må bare finde nogen, som jeg kan følges med! :-D

  Tusind tak for, at I alle er her! :)

  SvarSlet
 7. Tillykke med datteren :-). Godt at I fik en god dag alligevel - det er ellers slemt nok, når så mange melder afbud.

  KH Gittemay

  SvarSlet