søndag den 1. november 2009

You're wrong again...

Imorges vågnede jeg op med denne sang i mit hoved, og så måtte jeg selvsagt dele den med alle jer! Jeg kommer tilbage senere for at kommentere her og hos jer, og måske skriver jeg til og med et indlæg. Men indtil da: Take that look off your face...


3 kommentarer:

 1. det er da ren retro.. hold fast hvor ser Marti alvorlig ud.. men der er da noget om snakken.. sikke en sang at vågne op med?

  SvarSlet
 2. Hei Rosa!
  Tusen takk for hyggelig mail og kommentarer. Tenkte du ville syntes det var litt artig å se hjemmet til din aktive kommentator Nøtteskrika. Det er så personlig og har så mange herlige gamle ting.
  Hadde tenkt å få sendt en kommentar til innlegget om seminaret du var på og valg av ønskefag i folkeskolen. Vel, hadde jeg vært til stede på dette seminaret, hadde du ikke stått mukk alene. Norsk har alltid vært mitt favorittfag i skolen både som elev og som lærer. Som barn elsket jeg å få norsk stil i lekse. Det boblet av søt forventning i magen, og jeg kunne ikke vente med å skrive.
  På loftet har jeg mange kilo tettskrevne dagbøker fra jeg var 8 -20 år. Livet mitt fra disse årene er virkelig bevart!
  I skolen ville mange sikkert tro at "Kunst og håndverk" er mitt favorittfag, men det er det absolutt ikke. Symaskin, strikking og hekling er en ting jeg liker å pusle med selv, men om jeg liker supergodt formidling av kunsthistorie i skolen.
  Jeg synes det er så spennende å drive med kreativ skriving i barneskolen. Helt fra første trinn har vi pleid å lage forfatterbøker; skrevet og illustrert. Etterhvert er det blitt mer og mer tekst.Vi har hatt kosestunder og lest opp bøker for hverandre. Forfatteren har fått sitte i flott forfatterstol og de andre har fått kommet med positive tilbakemeldinger. Den lille forfatter har "vokst" der han/hun sitter i forfatterstolen og mottar god respons. Har alltid skrevet selv også, når elevene skriver. Tror det kan motivere når jeg sier med glød; Jeg MÅ bare simpelthen skrive jeg også, for jeg elsker å skrive!" Så leser jeg litt fra mine bøker også. Forfattertimer har alltid vært noe av de koseligste timer jeg har hatt i skolen. Det er rolig, vi har kanskje tent stearinlys og vi skriver. Så stopper vi kanskje opp og leser våre tre første setninger av boka, og alle er spente på hva de andre har funnet på.
  Åj, dette ble litt langt, men jeg brenner så for dette!
  Når det gjelder skriving kontra å sy lappetepper eller andre håndarbeidssaker; tenker jeg at det er en ting av samme sak. Det handler om å skape enten med ord eller fine tekstiler.
  Ha en glad, kreativ dag, Rosa!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlet
 3. Christina: He he he, ja jeg kunne også godt lide denne video...tatal playback og god god stemning. Nynner stadig på sangen...har gjort det hele dagen! :)

  SvarSlet