mandag den 9. november 2009

Tillykke!

5 kommentarer:

 1. Tack för din fina kommentar hos mig! Har själv varit alltför sparsam med kommentarerna den senaste tiden. Är inom bloggen din och ser att du är i ett skrivande tillstånd. Gott!

  SvarSlet
 2. Linda, tack för dina varmhjärtade rader! Och en stor kram från Berlin...

  SvarSlet
 3. Hej min bästaste bloggvän!!!!!! Klart jag inte är sur eller nåt!!!:):):):)
  Jag har bara inte haft tid under helgen och innan med allt syande och grejande. Hos dig vill jag LÄSA, inte bara snabbt kika in, och då väntar jag tills jag verkligen känner att jag har tid. Jag vill inte slarva förbi dig...! Men nu är jag här! Har läst i kapp lite fast har så dåligt närminne att jag inte kommer ihåg så mycket nu när jag sitter i kommentarsrutan...hahaha!
  Jo jag minns det där med att du ville försöka stiga upp tidigare. En grej jag faktiskt är bra på är att stiga upp hyfsat tidigt. Det är för att jag verkligen älskar att få vara ifred en stund på morgon. Jag måste få vakna i lugn och ro. Under alla år jag jobbat hemifrån har jag aldrig sett teve eller sovit mitt på dan. Det var en sån där grej jag bestämde mig för. Och sen har det blivit en vana.
  Däremot har ju den här tidstjuven DATORN börjat sluka allt mer av mina förmiddagar. Det är inte bra.
  Måste försöka få någon ordning på det så att jag inte sitter för länge...! Har du nåt knep?
  Du kan ju sluta skriva så fängslande till exempel. Mouhahahah!
  Nu när promoveringen av brodern är över känns det som att jag har lite fri tid igen. Härligt! :)

  SvarSlet
 4. Kære Ebba: Det var da så lidt. Og ja, jeg skriver! ;)

  Kære Frk. Skicklig: Jeg nyder din krammer, men skulle ønske, at jeg var i Berlin lige nu, men på den anden side, så ser det ud til, at der er ret så mange dernede lige nu, og da er det måske godt for mig at vente lidt? Jeg er ikke så glad for store menneskemasser. Under en The Cure koncert i Hamburg endte det med, at jeg sad oppe på tilskuerrækkerne ... som den eneste!

  Kære elskede Persilja: Nu er jeg lykkelig...har været såååå bekymret!! Nu har jeg det meget meget bedre indeni! :-D

  Hvad man gør med bloggetidstyven...havde jeg dog bar vidst det! Jeg vurderer at lave nogle regler for mig selv: Blogging mellem 5.00 og 6.30 er tilladt og igen mellem 21.30 og 23.00. Alle timer mellem dette er blogging forbudt! Kan jeg mon holde det? Men det ville være en meget god måde at komme op om morgnen på! :-D

  SvarSlet
 5. 05:00!!!!!!!!!!!!!
  Nääää! Inte ens för bloggning!!!:):):):)

  SvarSlet