lørdag den 26. september 2009

Dagens lørdagsanbefaling går til mig selv!


Villa Rosa er fuld af ufærdige projekter, og derfor er min lørdagsanbefaling at få færdiggjort nogen af disse! Der er selvfølgelig nogle økonomiske hensyn, som må tages, men maleprojekter kan jeg begynde med i dag, og da er DET da i hvert fald gjort. Jeg tror, at sådanne ufærdige ting fylder mere i vores bevidsthed, end vi egentlig tror eller vil være ved. Jeg mærker selv, hvordan disse halvfærdige projekter bliver et evigt tilbagevendende tema i de forfærdelige og uretfærdige pms-perioder! Derfor starter jeg med at male låger færdige i dag.

Her får I et lille udsnit af nogen hasteprojekter her hos os. Ovenfor ser I et eksempel på et umalet vindue. Jeg vil have malede vinduer. Hvide oliemalede (glans 80) vinduer i hele hytten!


Så er der lige brændeovnsvæggen!!!


Og spil-skabet, der aldrig blev malet færdig!!


Farfars skænk ser jeg som solgul.


Cigaræskerum!!! Skal males!!! Det bliver så ikke i dag!


Vinduer, der endnu ikke er blevet gjort rene for malingsrester, fordi de befinder sig så højt oppe, at vi ikke rigtig kan gøre det alene...


Det mislykkede stueprojekt. Hvad virkede som en rigtig fed idé, så egentlig bare åndsvagt ud. Desværre er dette den perfekte belysning til håndarbejde, så derfor er de blevet hængende!


Her mangles der da lige en dør - og bemærk endnu en brandvæg, der skriger efter maling.


Øh, her har vi så en trappe, der HELLER aldrig blev færdigmalet...


Soveværelsesprojektet, der fejlede pga. dårlig vejledning, men derfor kunne vi jo godt få luftelugen sat op!!


Hjørner...hvordan klarer man det i et hus, der er skævt?? Her må vi have en liste!


Tapetet løsner!!!!


Sengegavlen kunne være smuk i en eller anden lækker oliemaling glans 80... (Har I bemærket det? Tapetet vender på hoved!!! Så kikset altså, men TYPISK mig!)

Så er det bare at få smøget ærmerne op!!!


P.S: Jeg havde det lige lidt travlt, da jeg skrev dette indlæg og glemte rent at fortælle, at det er den fantastiske svenske Persilja, der inspirerede mig til dette indlæg og til at få røven i gear. Hvis I ikke har mødt Persilja endnu, så MÅ I bare tage jer en tur indenom hendes blog på Sköna hem.

I skal nok få billeder at se af det, jeg har nået i dag. Bare vendt...

3 kommentarer:

 1. Du har så rätt att allt det där som propsar på att göras tynger ner en och kommer särskilt fram vid pms. Det är nog bra att beta av dem och göra klart fort. Man blir lugn då kanske. (Man kan ju hoppas...) Stockväggen med kontorslamporna tyckte jag var toppen!!!!!! Det såg ju bara coolt och praktiskt ut!!! Tapeten såg jag inte att den var upp och ner, det ser nog bara du! LÄcker såg jag däremot att den var! :D
  Jag har också mycket furu att måla!!! Men jag kommer mig aldrig för...!
  Det är irriterande att se att min länk inte funkar. Det ser ut som att jag inte skrivit nåt på tre dar. Hmpff!

  SvarSlet
 2. tror du har ret i , at alle vores halvfærdige gør-det-selv-projekter, ligger og spøger og giber os halv dårlig samvittighed....
  Her er der godt nok også mange hænge partier....suk.
  Jeg lagde altså ikke mærke til tapet sad på hovedet. Og når jeg ser igen, kan jeg ikke se det..
  Håber du nyder at male :-)

  SvarSlet
 3. Hei Rosa!! En liten hilsen fra Sørlandet. Min mann er nå i gang med å male stuegulvet...det blir spennende. Det neste posjekt må bli kjeller, tror vi må hyre en murer... Ha en god Søndag!! Kommer hjem på tirsdag :o)

  SvarSlet