torsdag den 24. september 2009

Nu mangler jeg bare rammerne!
Disse har jeg sukket efter længe. De er købt ved Dansk plakatmuseum, og det er ikke sidste gang, jeg bestiller noget derfra. Det var Kardemomme, der gjorde mig opmærksom på, at de sender til Norge. Ofte er det ellers sådan, at danske butikker kun sender indenlands, men næh nej, sådan opfører de sig da ikke ved Dansk plakatmuseum. Og ved I hvad? Jeg bestilte dem i tirsdags, og i dag, torsdag, lå hentesedlen allerede i min postkasse! Tusind tak, søde Kardemomme og tusind tak, I kære medarbejdere ved Dansk plakatmuseum!


4 kommentarer:

 1. Hei!! Det var da en kjempe ide å bestille fra Dansk plakatmuseum. Har lyst til å friske opp i kjelleren etterhvert. Hvis vi nå får samlet oss sammen til å ryddet og støpet gulv.......alt krever så mye tid. Kos deg Rosa.

  SvarSlet
 2. Røde Mor- total barndom for mig :-)

  SvarSlet
 3. For pokker!! Ja ,de er superraske hihi!!
  Etter at jeg la inn min bestilling på nettet tok det omkring 1 time før jeg fikk en mail om at plakaten var avsendt. Forrige gang bestilte jeg en Wiinblad fra Den kongelige danske ballet og da fikk jeg tilsendt en større og flottere plakat i en bedre kvalitet for samme pris fordi plakaten egentlig var utgått i ønsket format! Dog ble den litt for stor men en vakker dag skal den nok få sin egen plass her. Huset på Samsø ja..Jeg kan nok skaffe navnet på disse menneskene. Jeg skrev det også opp og jeg kan bekrefte at det var samme familienavn på dørskiltet som på mange av bildene i huset. Det var altså et søskenpar som eide huset nå. Huset lå ikke så langt fra den store skogslabyrinten og var et av de siste husene nord på øya. Dessverre leier ikke Danhuse ut huset lenger. Skulle så gjerne vært der igjen..Kommer ikke til å glemme det stedet så lett! :))Jeg har en av plakatene du har kjøpt ser jeg! Den med alle småbildene på!
  Ser ut som om du har kjøpt mange fine altså! Kos deg med dem..Nå skal jeg lage salat til paien som står i ovnen.. :)

  SvarSlet