søndag den 13. september 2009

Næstøverst oppe...


Idag må jeg forberede mig til næste uges undervisning. Jeg sidder næstøverst i Villa Rosa, der består af fire halve etager og en stor hems helt øverst. Det betyder, at vi har tre trapper og en stige her i huset, noget, jeg synes, er meget charmerende. Nu sidder jeg så her næstøverst oppe i 'biblioteket' og har egentlig ikke tid til at blogge.

"Kom nu, bare et lille indlæg!", hvisker den lille tykke dame med spyd på min højre skulder, og jeg bukker under, for jeg ejer ikke selvdisciplin for fem flade øre. Så her er indlæget, og så håber jeg, at I kan se, hvor utrolig hyggeligt det er at sidde og forberede sig næstøverst i Villa Rosa.


Jeg må sidde heroppe til sent i aften - må dog have en pause, når der sendes doku kl. 20.00 - og da er det godt at have god belysning. Denne lampe er jeg glad for. Den er både dekorativ og giver et godt lys.
Rigtig god søndag. Jeg vågnet for resten til duften af nybagte rundstykker i dag. Endelig er manden hjemme igen!


2 kommentarer:

  1. Åååå vad jag skulle vara ofta däruppe-ser ju sååå tokmysigt ut!!!! Och böckerna i färg---precis som det ska vara. Vad ska man med karaktär till? Det är mycket roligare utan och man mår så gott av att vara lite karaktärslös.:D

    SvarSlet
  2. Ser förresten det förtjusande lapptäcket av broderier på kistan eller vad det nu är. Wonderful!

    SvarSlet