torsdag den 10. september 2009

Lopper i bibliotekets kælder...

Da jeg i går stak indenom mit lokale bibliotek for at låne en bog til brug i min undervisning, blev jeg mødt af et fantastisk spændende skilt, der ledte mig på vildspor: "Fyll en pose for 10,-. Vi har flere lopper i kjelleren!" Jeg gik selvfølgelig helt amok og fyldte raskt væk 3 poser.


Så mange bøger for den latterlige sum af 30 kroner. Hvorfor jeg ikke kunne begrænse mig selv? Fordi jeg ELSKER bøger. Jeg tog til og med nogen bøger, som jeg allerede har, men i norsk oversættelse eller fordi de havde et andet design! Bare kald mig tosset.


Her hjemme fronter vi bøger i bogreolen! Det betyder, at jeg ofte falder for smukke bøger. Ovenfor ser I et pragteksemplar. Den burde næsten hænge på væggen i stuen!Denne er også herlig...Og denne her. Den burde næsten hænge i soveværelset!Jeg har også en svaghed for titler. Dermed røg denne ned i posen.Her tænkte jeg på Kardemomme.... Det optimale ville selvfølgelig være at læse den på dansk, men i mangel af bedre er denne god nok. Bare synd, at den ikke har det originale omslag, som Dea er så kendt for: træsnit i blå og hvid.


Lidt studierelateret...kedelig for nogen, hyper interessant for mig!


God læsning derude...

2 kommentarer:

  1. Jag älskar också böcker och har nu nio höga bokhyllor knökfulla med böcker och så alla som ligger utspridda i huset. Jag lyckas aldrig rensa böcker. En del säger att det är dålig fengshui att samla böcker. Men jag älskar dem ju var och en och alla tillsammans. De ger mig trygghet, spänning, glädje och skönhetsupplvelser. OCh så lite vänskap...:D
    Jag måste nu fundera ut nya förvaringsställen för dem och då menar jag inte kartonger utan hyllor så att de går att nå när man vill. Har funderat på att bygga hyllor högt uppe i trappen så att man behöver en hög stege för att nå dem. ÄR det kanske för konstigt?

    SvarSlet
  2. Åååå, har du månne någon bild på din förra bostad med hyllor i trapp???? vill se!!!!! Jag ska genast börja fundera på detta. Och där är en ful träpanel som jag velat måla om för att det är så mörkt men om jag sätter hyllor där och fyller tätt tätt med till exempel att pocketböcker i fina färger a då får man ju plötsligt en fantastiskt vacker vägg att titta på utan tråkig målning först...! :D Tjohhooo så kul det ska bli att förverkliga detta trapphusbibliotek. Guten tag, oder guten aften und gesundheit, und auf wiedersehen. :D Haben si angst? (Vad var det det nu betydde...? Har ni ångest?) hahaha° plötsligt kom tyskan upp i min skalle utan att ha varit använd på länge.

    SvarSlet