søndag den 6. september 2009

There's a new man in town...

Da jeg i går gik og ryddede lidt op i køkkenet (Red: Satte nye kogebøger op på min egen lille 'top 6' hylde), slog det mig, at det da i grunden var længe siden, jeg sidst havde købt mig en kogebog. Jeg er den type, der elsker kogebøger, og jeg LÆSER dem faktisk.

Nå, men anyway, min mand kom hjem i nat fra en lille ugestid i England, og hvad hiver han op af kufferten? En gave til mig (Selvfølgelig, havde jeg nær sagt, men det er jo slettes ingen selvfølge. Jeg skulle skamme mig, skulle jeg!) og det være sig selveste Jamie! Den sidste nye. Jeg har ikke set den i min boghandel endnu, så jeg blev over lykkelig (Igen skulle jeg til at tilføje et selvfølgelig, men igen - det er faktisk desværre heller ingen selvfølge.) og omfavnede (tror jeg da nok...HÅBER jeg) den trætte mand.


Her får I lige nogle godbider fra bogen:
Hjemmelavede flæskesvær...det er lige noget for en dansker!

"Wauv!", udbrød min søn, da han så dette billede."Mums!", sagde mor.


Jamie har til og med tænkt på os, der er vilde med interiør!


God søndag til alle.


3 kommentarer:

 1. Så hyggelig med en gave, heldige du! Da får du jo litt belønning for å ha holdt orden på familien de siste dagene : )
  Klems

  SvarSlet
 2. Go mann du har! :D
  Jo kokböcker är härliga. De MÅSTE vara vackra. Det är liksom det som sätter igång min lust att skapa i köket. Ärligt talat använder jag inte recepten så mycket utan inspireras till egna storverk inspirerade av de bilder och de recept jag läst.

  SvarSlet
 3. Heisann :))Her ligger det jo nye innlegg i fleng :)) De siste dagene har det blitt lite tid til å besøke dere andre..Tror jeg er inne i en av disse berømmelige bloggtørkene hvor jeg egentlig ikke har lyst til å sitte foran pc'en i det hele tatt..Men jeg vet jo også at dette fort kan snu igjen. Så flott gave du fikk av mannen din! Kokebøker er den aller beste gave synes jeg! Boken ser jo veldig fin ut dessuten! Jeg kjøpte den forrige boken hans og jeg elsker virkelig layouten og temaet om dyrking av grønnsaker i egen hage.
  Foruten Jamie elsker jeg å se på Nigella og Camilla Plum! jeg har flere av camilla Plums kokebøker og så også på Boller av stål som gikk på tv for noen uker siden. Herlig dame :))
  Det var da noen lekre kaker du pyntet i innlegget under. Det er moro å gå amok med fargetuben når man skal pynte muffinsene..Gjerne til barnas store begeistring :))Ha en fin dag videre :))

  SvarSlet