lørdag den 26. september 2009

Nu håber jeg, han kan lide blå vinduer...


Ikke slip mig løs med malingsspand og pensel...jeg går amok! Jeg beskriver mig jo selv som kaosblogger, og det er, fordi jeg simpelthen er et kaosmenneske! Jeg går bare i gang uden mål og mening og vupti - så er vinduerne da lige blevet blå. Og når jeg nu alligevel er i gang, hvorfor så ikke male de to skuffer i farfars skænk blå?? Mand og dreng tog til fodbold, og da blev de to kaotiske damer (en lille og en stor) alene hjemme, og vi følte begge to, at vi var inde i en blå periode...


God lørdag til alle derude...

6 kommentarer:

 1. jaaaa lige præcis blå... ;) Fint fint og fint..!! Vildt flot skab du har...
  Kommenterede også på dit tidligere indlæg om hængepartier, men da jeg havde forsøgt at sende to gange og den hver gang smed mig af, så opgav jeg, indlægget var simpelthen for langt til at jeg orkede at prøve kræfter en gang til.. :( Men altså jeg kendte de der lister og to do sager ALT for godt.. :)

  SvarSlet
 2. Bliver gennemstrømmet af inspiration til endelig at gå i gang med vores eget 270 kvm store og uoverskúelige hus...men hvor skal jeg starte...???? Det kommer du sikkert til at høre mere om - kunne jo starte med át købe en bøtte højglans maling....:-))

  SvarSlet
 3. Så härligt! Vi jar furufönster hemma så jag skulle också vilja måla karmarna och kanterna. Blått var läckert!

  SvarSlet
 4. Supersnyggt juh!!!! Jag vill också ha färg! Nu vågar jag kanske ge mig på innerfönstrena!!! Det är ju så coolt med annat än vitt! Och skåpet blev ju såååå mycket snyggare!!!!

  SvarSlet
 5. Jeg vil også have blå vinduer !!!!

  SvarSlet
 6. Du er jo så super effektiv når du starter. FLOTT!!!!

  SvarSlet