mandag den 14. september 2009

UPS...

Skulle lige prøve en anden baggrund og VUPTI, så forsvandt min blog-liste. Forsøger nu at rekonstruere den, så undskyld, hvis nogen føler sig udeladt, jeg skal nok forsøge at finde jer igen, ellers må i altså lige sige til. Tak

2 kommentarer:

  1. Hihi! Det passar så bra in på min bild av dig att du skriver en kommentar om att din andra kommentar inte syns och så ligger den där alldeles bredvid. En sån sak som jag gör hela tiden. Me like! :):):):)

    SvarSlet
  2. Hihihi!!! Jeg ELSKER Mazariner :)))Det er noe av det beste jeg vet om!! Men jeg har ikke forsøkt å bake det selv. Når vi ferierer i Danmark går jeg nesten amok i bakeriene som er fantastiske! Du, jeg kom til å titte på profilen din da jeg klikket meg tilbake og så at du likte Woody-Allen-filmer..DET er jo ganske morsomt! Har du tittet i min profil tro? I hvertfall vil du se at jeg elsker Woody..Vet ikke hvor mange ganger jeg har sett Hanna og hennes søstre! Jeg elsker miljøene, musikken og samtalene i filmene hans!
    Mia Farrow er fantastisk i sin litt eteriske skikkelse og man får lyst til å ha henne som venninne hihi!! Vi blogges :))

    SvarSlet