tirsdag den 1. september 2009

Ny måned, nye muligheder...Så skriver vi 1. september, og jeg fornemmer allerede efterårets kommen i lyden af vindens sang i træernes kroner. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvad denne høst mon vil bringe. Symbolsk står høsten for noget, der lakker mod enden. Selv forbinder jeg efteråret med tiden for refleksion og forandring.

Og apropos indlægget om alternative boformer igår, måtte jeg bare have dette billede af Hundertwassers hus i Wien iklædt efterårets farver med i dette indlæg. Er det ikke bare herligt? Tænk, at bo der! De, der gør det, må blive særdeles smukke mennesker.

4 kommentarer:

 1. hei rosa -
  ..herlig innlegg! for et hus - ja de må jo bare bli smukke av å bo der...
  høsten er tiden for mange av oss, med refleksjon og forandring..Man går mer "inn i seg selv" - etter å ha løpt barbeint ute i gresset om sommeren...tror jeg!
  ha en fin kveld -
  moaklem

  SvarSlet
 2. Herlig hus og innlegg Linda!
  Føler det sånn som deg, at høsten er tiden for refleksjon og forandring...og kreativitet.

  Selvfølgelig skal du få se billeder :)

  Klem

  SvarSlet
 3. Hei Rosa
  Jeg er en stor Hundertwasswe-elsker!!! Tror nesten han er min favorittkunstner.
  Jeg er så glad i de frodige, glade bildene hans og har hatt foredrag på skolen der jeg jobber flere ganger om denne kunstneren. Jeg pleide å ha kunstsamlinger for hele skolen i mange år, og Hundertwasser var en takknemlig kunstner å ta fram for barn. De elsket bygningene hans, og vi har ofte tegnet og malt Hundertwasser-inspirerte bygninger. Herlig denne "The right to windows"-han kjempet for; å kunne dekorere rundt sitt eget vindu så langt armen strakk ut. Var det ikke dette han tok en naken-demonstrasjon for tro?
  Jeg har aldri sett dette strøket i Wien "live". Kommer jeg til Wien, skal jeg garantert dit!Det hadde virkelig vært et høydepunkt.
  Ha en god senkveld! Klem fra Kaspara

  SvarSlet
 4. God morgen :)))Endelig kan jeg få satt meg i fred og ro for å lese litt hos deg igjen..
  Den ene pc'en vi har hjemme med nett foreløpig er dedikert til mannens jobb så jeg må være litt rask når jeg skal lage innlegg for tiden.
  Jeg var innom deg som snarest for å kopiere linken til siden din og så innlegget om husene men hadde ikke tid til å kommentere nærmere.
  Det er så spennende med økoboliger og økolandsbyer og alternative boformer. Jeg er sikker på at man blir preget for livet av å vokse opp i sånne omgivelser og med mennesker som har perspektiv på tilværelsen og tar sunne valg. Hundertwasser ser så flott ut og jeg skulle gjerne ha vært der! I Barcelona finnes det også mye flott og antroposofisk arkitektur..Programmet du så på lørdag skulle jeg mer enn gjerne ha sett! Vi har faktisk DR1 men ikke DR2 og det var jo synd når det går sånne programmer. Tenker du koste deg fælt :)
  I går laget jeg innlegg om deg! Er litt usikker på om du vil kalles Rosa eller Linda..Gi meg beskjed dersom du vil ha det annerledes så retter jeg opp ;)
  Ja, nå kjennes det virkelig ut som høst. Det var litt småkaldt forrige kvelden så vi satte på en panelovn men jeg håper det fortsatt er lenge til vi må fyre for fullt. Litt peiskos er bare trivelig men jeg vil ikke ha mørke morgener og kvelder altså..Ha en fin dag videre! Klemmer fra Kardemomme :)))

  SvarSlet