mandag den 21. september 2009

Vesterhavslængsel...

Det har ikke været min dag idag. Jeg ved ikke, hvad det er, men jeg har virkelig svært ved at finde smilet frem. Jeg er tung i hovedet og har mest af alt lyst til til gemme mig under dynen. Måske bør jeg droppe te eller i hvert fald gå over til en kop kaffe ved daggry? Min eneste trøst er Die Fantastischen Vier og deres sang "Die da", der minder mig om en sommer for alt for længe siden i en by ved havet.

Man ved ikke, hvad havets brusen og blæsen betyder for sjælen, før det er fraværende.

Jeg kommer stærkere tilbage i morgen...må bare lige høre "Die da" ti-tyve gange mere!! ;)


Angående Die Fantastischen Vier: Jeg ER fra Vesterhavet og ikke så langt fra den tyske grænse - så ja, jeg er lidt ødelagt, men hallo tysk musik er altså intet mindre end fabtastisk - og hvem elskede/ELSKER ikke Silas?!!!

2 kommentarer:

  1. Måste vara svårt att ha "hemlängtan" och ändå bo och trivas och ha sitt hem på ett annat ställe. Dubbla känslor liksom. Jag har en vän som är Norsk i Sverige och hon drabbas av svårt vemod ofta, längtar hem men är redan hemma liksom...

    SvarSlet
  2. Det är märkligt det där med uppväxten. är uppväxt på västkusten och tycker liksom det ska vara så att solen går ner i sjön. Bodde åtta år i stockholm och fick aldrig ihop det där att solen gick UPP i sjön, dagen blev ju helt upp å ner!

    SvarSlet