torsdag den 10. september 2009

'Øv dag' i bedring...Nogen dage er bare bedre end andre. Dagen startede ellers fint, men så....øv,øv,øv! Hvorfor? Nej, det er vel det sædvenlige...månedens ned og opturer. Du kender det sikkert, og da er det lige jeg vil spørge dig: Har du også indtryk af, at dette bliver værre med årene?

At blogge plejer at hjælpe. Bloggen er blevet min dagbog. Ikke særlig anonym, ganske vist, men det fungerer for mig. Derfor satte jeg mig foran min arbejdspc...min private elskede mac er til reperation (!!!)... med en spandfuld Ben & Jerrys. Egentlig er det en alt for dyr is, men hold da op hvor den hjælper på humøret.Jeg tømte lige så godt bøtten, og i ophøjet stemning drog jeg ud for at nyde det fantastiske efterårsvejr, som vi har haft i dag. Og dér, mens jeg gik og nød det, kom jeg tilfæææældigvis forbi en butik, hvor jeg tidligere på sommeren havde set de mest fantastiske Dala-Clogs. Jeg savlede længe over dem, men jeg syntes dog, at de var alt for dyre for min pengepung. Men så droppede jeg altså indenom butikken i dag - på min 'øv dag' - og hvad ser jeg? Mine Dala-Clogs er sat ned til UNDER halv pris! Nu plejer en 'øv dag' jo at være en rigtig 'øv-dag', så jeg tog det for givet, at min størrelse ville være udsolgt som i HELT udsolgt.


Ta-Dah.... Tror du, at jeg fløjter fornøjet nu?

Clig, Clag, Dala-Clogs...

6 kommentarer:

 1. Herlige clogs! Må bare melde et PS at det er boksalg i gamlebyen lør og søn. Lions har samlet inn bøker og selger i tøyhuset. Bruker å være veldig bra!

  SvarSlet
 2. Dejligt.. Husker os på at øv følelser og bekymringer måske nogengange burde forblive pakket væk, fordi det i virkeligheden måske slet ikke er en øv dag! :)

  SvarSlet
 3. God morgen, Rosa!
  Så gøy at du fikk deg dine Dala-clogs!
  Mest kikket jeg nok likevel på alle de herlige bøkene du har dratt i hus. Så herlig å fylle tre bæreposer med bøker! De har slike salg på vårt bibliotek her i byen innimellom også, og det er så morsomt.
  Dea Trier Mørch står i mine bokhyller også.
  Ellers skal det bli spennede å se kjøkken-gardinene du holder på å sy! Tipper de blir glade små faveklatter!
  Har også lyst til å sy oppvaskhåndkler med små biter av retrostoff på lys bakgrunn. Tror det kan bli fint. '
  I dag har jeg fri fra skole og undervisning og venter ei venninne på lunsj klokka tolv. Da blir det masse skravling og armer og bein i alle retninger, hi,hi. (Litt "italienske" begge to. ) Ha en glad helg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlet
 4. Hei Linda
  Takk for lang hilsen!
  Selvfølgelig kan du bruke bilde/r fra Kardemomme-besøket. Ergerlig at jeg ikke var hjemme denne gang Kardemomme var på mine trakter.
  Ja, jeg har vært lærer i barneskolen i 18 år og har elsket det. Vært mest på 5.-7.trinn og mine favortittfag er norsk, samfunnsfag og kunst og håndverk. Da jeg fikk to tette egne barn, ble det litt annerledes å jobbe som lærer synes jeg. En periode ble jeg litt mettet. Jeg har tatt permisjon fra jobben, men tar mange viariater på skolen, så nå jobber jeg ca. to dager i uka eller mer. Det er skjønt å kunne gjøre det for en stund.
  Har også en gammel søt mamma på 87 år som bor for seg selv, og som jeg er mye rundt.
  Nå blir det litt mindre i lønningsposen, men ting går mye bedre rundt i hverdagen og jeg er mer lykkelig og har mer energi til ungene.
  Hva jeg gjør om fem år vet jeg ikke riktig, og det synes jeg faktisk er en fengslende tanke.
  Her stråler sola, og nå må jeg handle inn litt til venninne-lunsjen. Ha en forstsatt fin dag!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlet
 5. Altså nu er det anden gang jeg prøver at sende en kommentar ind som ikke bliver vist.. ØV!
  Nå men det man kan lære af sådan en øv dag der ender så godt, er at man vist i virkeligheden burde "øv'e" lidt mindre og bekymre sig lidt mindre, for i sidste ende er det i virekeligheden ikke det der sker. Det kunne jeg blive rigtigt meget bedre til! Håber du har haft en go dag idag.. :)
  kh Rakel.

  SvarSlet
 6. Hei Linda
  Nei, du begynner verken å bli tussete eller smårar, ei heller hallusinerer du.
  Du skjønner Bloggagratis har gjort litt om, og ved et uhell fikk jeg slettet nettopp det bildet. Dersom du ville bruke nettopp dette, kan jeg sikkert maile det til deg.
  Ha en fin kveld! Klem fra Kaspara

  SvarSlet