søndag den 4. oktober 2009

Billeder fra en dejlig dag.Efter, at jeg havde malet vindueskarmen, flyttede jeg rundt på spisebordet og fandt en smuk gammel dug frem fra skabet.Velsmagende rustikke kransekagestænger.Efterårskrukker til trappen ved indgangsdøren.Ernsts friterede grise ... og nogle hjerter.


Glædelig ... efterår! :)

11 kommentarer:

 1. Hei!! Så hyggelig og for noen deilige kaker du har bakt, får nesten lyst til å ta meg en tur til deg og smake på godsakene. Ha en God Kveld :0)

  SvarSlet
 2. Gud så gott det ser ut! OCh vad snyggt med fönstren mot den gula lampan och de blå stolarna. Älskar känslan. Ert hem känns danskt...fast det är väl inte så konstigt.

  SvarSlet
 3. Härligt med en dejlig dag! Din dag har så fina färger och goda smaker!

  SvarSlet
 4. Det ser bare rigtigt hyggeligt og dejligt ud!! Og jul.... ja tak kom bare an.. jeg æælsker jul, og gerne i oktober... ;)

  SvarSlet
 5. God kveld, Rosa!
  Så herlig med turkise vinduskarmer! Det ser riktig trivelig ut rundt spisebordet, og jeg kunne godt slått meg ned og tatt en kaffe latte der.
  Jeg ble så glad, da jeg så alle flaggene din sønn hadde perlet! Jeg har nemlig to gutter her hjemme som alltid har likt å perle, kanskje aller mest minstmann på 7 år. Gjett om ikke vi skal perle flagg framover!! Jeg er sikker på at de vil elske det, og jeg selv er så glad i geografi, at jeg blir litt opprømt ved tanken. Tusen takk for tipset!
  Ja, nå synger høstferien på siste vers. I morgen er det skole for gutta mine, mens jeg skal ha en rolig sydag. Så starter jeg med undervisning på tirsdag. Jeg er som deg; underviser to dager i uka akkurat nå.
  Så du var så glad i Bowie-musikk forresten. Det kan jeg godt like også. Var på Nya Ullevi i Gøteborg i 1985 på Bowie-konsert. Det var stort.
  Ha en fin senkveld eller kanskje jeg heller skulle sagt en god natt?
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlet
 6. Ser ut som om ni har haft en fin helg! Här var det lite mer kaotiskt än hemma hos er... Men det visste du ju redan ;-)
  Ser fram emot att du kommer till B, hoppas bara att jag inte är i Skåne då!

  SvarSlet
 7. Bistel: Du kan komme over i morgen aften (skal på skole i aften) og smage... ;) Halvdelen er dog allerede i fryseren, så du må skynde dig!

  Maria: Ja, det var virkelig en dag med dejlige farver og gode dufte og smage... Nogen dage er det bare fantastisk at stå i køkkenet og pusle med husmoderlige opgaver ;)

  Rakel: Godt, at der er flere end mig, der goes crazy op imod jul. Tusind tak, nu føler jeg mig normal igen.

  Kaspara: Bowie koncert!!! Åh, jeg skulle sådan ønske, at jeg kunne høre ham live. Jeg får frysninger af ham... u la la... Men i 1985 var jeg for ung til at tage på koncerter, men jeg til gengæld så jeg The Cure i Hamburg i 1992 eller var det i 1993?

  Fröken Skicklig: Ja, du virker lidt stresset! Bliv i B lidt endnu ;) Ellers ses vi næste gang ;)

  SvarSlet
 8. Og til dig Persilja, min lille kvist: Bor vi dansk??? Bor vi dansk??? (renser lige halsen - host host) BOR VI DANSK??? Hvordan? Bor danskere sådan? He he he...jo, vi bor nok lidt dansk. Men så ER jeg jo også dansk, og min nationalitet fylder nok lige lovlig meget... He he he

  SvarSlet
 9. Hei Rosa!

  Du har utrolig stemingsfulle fotografier av dine interiører. Liker veldig godt lyset. Flott med skygge- og lyskontrast. Det er som om jeg fornemmer noe her... vet ikke hva... vel, skriver ikke det for å være mystisk altså, men det er noe.

  De brune grisene med melisdryss ser grisegode ut! Ja, den som kunne smake en dansk kake - danske kaker er det beste jeg vet. En sommer var jeg og min ungdomskjæreste på sykkeltur til Skagen. Vi var på tur i fem dager. I løpet av de dagene la jeg på meg 2-3 kg. Vi syklet nemlig fra bakeri til bakeri he he!

  Ha en fin dag.

  Hilsen Nøtteskrika... som er pratesyk. Jeg kan jo ikke ringe venninner når de er på jobb. Så derfor tar jeg meg en liten kommentarrunde i blogglandia. Det hjelper på et pratesykt menneske; tastatur-kommentarfelt=dialog

  ...en ting til, apropos julestemning. Naboen som bor vegg-i-vegg har begynt å øve inn julesanger på piano. Hun er flink og nå hører jeg deilig er jorden. Det passer jo bra på en solskinnsdag, ja det er riktig så stemingsfult.

  SvarSlet
 10. Hej Nøtteskrika.

  Det er forfærdelig at være pratesyk og så vide, at alle, man kender, er på arbejde. Jeg er selskabssyg for tiden. Lider af hjemve. Derfor var det godt, at dagen i går blev fyldt med hyggelige projekter. Ungerne nød det også. Spise en masse grise, så det tager jeg som et tegn på, at de smagte godt ;)

  Bagerier i DK. Ja, det er farlig godt!

  Og Dejlig er jorden. Det må være den smukkeste julesalme. Vi afslutter altid juletræsdansen med den. Nu bliver jeg helt nostalgisk her.

  Dejlig er det også, at du kan lide mine billeder. Tusind tak.

  Klem fra Rosa/Linda

  SvarSlet
 11. Sikke dejlige punktnedslag i din hverdag, Rosa! Jeg kommer til at tænke på Carl Larssons fortryllende lys :-)

  SvarSlet