mandag den 5. oktober 2009

Høst


I dag er der høststemning her, hvor jeg bor. Hvorfor bruger jeg ordet høst? Fordi, jeg synes, det er et meget smukt ord og også varmere end efterår. Et efterår - det kommer efter, mens høst er noget eget lige som vår, sommer og vinter.
*
Om lidt skal jeg gå en lang tur, og det glæder jeg mig til. I morges fandt jeg min frakke fra Odd Molly frem, så hvis du ser en omvandrende candyfloss, så er det mig! :) Frakken er af uld og har det smukkeste orange fôr - høstfarven over alle høstfarver.
*
Når jeg kommer hjem, skal jeg varme lasagneresterne fra i lørdags, og så skal jeg haste ud af døren til et møde 40 minutter fra der, hvor jeg bor. Jeg skal heldigvis køre sammen med en anden kvinde, så da bliver turen ikke så lang.
*
I morgen skal jeg arbejde hele dagen, og det skal jeg også onsdag og fredag. Det er typisk, at der pludselig dukker vikartimer op, når jeg har planerne klare for fridagene. Men pengene er gode, og eleverne er søde.
*
Nu vil jeg afslutte dette underlige indlæg og gå tilbage til der, hvor jeg var.
*
*
Vi blogges en anden god gang.

9 kommentarer:

 1. Hvis jeg kunne trylle, så ville jeg , med din tilladelse, trylle mig op i dit hus og spise kransekage :-)

  SvarSlet
 2. Du har egentligt ret i at høst lyder vældigt smukt og måske ja varmere end efterår.. :) Det havde jeg egentligt aldrig tænkt på... Nu tænker jeg istedet på din lune odd molly sag.. Det er vist sådan en man skal se.. ;)

  SvarSlet
 3. Losarinas mor: Tryl kvinde, tryl!!! :-D
  Rakel: Ja, ikke sandt - lad os sammen bruge ordet 'høst'. Og ja, den frakke må ses...skal tage et billede af den en dag ;)

  SvarSlet
 4. En orange Odd Molly kappa!!!!!!!!????? Oh, my god! Så fin vill jag också vara! Bild bevis please!!!! Älskar OddMollys stil och om jag hade råd skulle jag bara klä mig i det. Men jag har inte råd idag. :( Men jag kan med glädje njuta av andras vackra kläder. Egentligen är det ju bättre att andra har de, då får jag ju SE dem bättre. DET var väl positivt tänkande? Jag har idag varit på en TVÅ timmar lång promenad med Pommac, vår labradoodle. Han var glad. Vi gick i skogen och han var lös- lovely. Men jag har inte tid att gå tvåtimmarspromendader annars och jag är alldeles för LAT också!

  SvarSlet
 5. Persilja: Frakken er rosa udvendig og orange indvendig, men jo, jeg skal rage et bllede af den snart :-)

  SvarSlet
 6. GREAT!
  Och vad sushite????????????????????????

  SvarSlet
 7. Hej!
  Efterår - det ordet använder vi inte i Sverige. Bara sommar, höst, vinter, (vårvinter) och vår.
  Så fin du ska vara i din Odd Molly kappa. Rosa utsida med orange insida - låter hur fint som helst.

  Blogawards som jag blev bjuden till är en bloggala i Stockholm där de delar ut priser till vissa bloggare. Jag skulle inte få pris, bara gå på fest. Men jag skulle nog vara alldeles vilse på en sådan fest, så det fick vara. =)

  SvarSlet
 8. Hei :)
  Så morsom blogg du har! Liker virkelig din kaosbloggerstil! (morsomt uttrykk)
  Jeg fant deg fordi du har meg på en bloggliste her et sted på siden din og nå har jeg lagt deg til hos meg også slik at jeg kan følge din kaosblogging Ü
  God kveld!

  SvarSlet
 9. Åh ja, du har ret! Høst er et meget smukkere ord end efterår - det har jeg aldrig tænkt over før. Gad nok se dig i din candyfloss-frakke :-)

  SvarSlet