søndag den 18. oktober 2009

God samvittighed


Så er vi hjemme igen efter en tur med indsamlingsbøssen til aftenens tv-aktion (her i Norge). Vi gik i samlet flok, dog med et ekstra klanmedlem - nemlig sønnens bedste ven.


Her sidder sønnike med en stopfuld indsamlingsbøsse. Han var træt, men så havde han også en lille smule feber. Alligevel var det ham, der insisterede på, at vi skulle ud at gå. Et eller andet må vi alligevel kunne, når det gælder børneopdragelse og det, at give dem nogle gode værdier.


God søndag derude i høstmørket og held og lykke til Norge - jeg håber, vi har samlet rigtig mange penge ind i det ganske land. :)

6 kommentarer:

 1. Det er dejligt at høre I sådan samler ind. Jeg er lidt for sløv til at få det gjort, men jeg stopper dog altid rigeligt i bøssen når de kommer rundt fra diverse.. :)
  God bedring til din dreng. Friskt at han ville afsted alligevel.. :)

  Det er lige gået op for mig at jeg har misset din fødselsdag for efterhånden lidt for længe siden.. STooort tillykke.. :) Kan se dagen ikke var helt efter bogen, kan dog ikke helt læse hvorfor.. Håber du er kommet dig, der kommer mange gode fødselsdage igen.. ;)

  kh Rakel.

  SvarSlet
 2. Så fin du ser ut i din vackra kappa!!

  SvarSlet
 3. Rakel: Virkelig dårlig fødsesldagsgave fra manden!! Og ja, der kommer mange flere fødselsdage... ;)

  Maria: Mange tak!

  SvarSlet
 4. LOVE LOVE LOVE!!!!! SÅååååå fin du är. Det är ju SÅDÄR jag vill se ut!!!! Och väskan var ju fin på dig! :D GLÄDER mig mycket!:D

  SvarSlet
 5. Hei Linda :))Jeg har ikke rukket innom deg siden fredags kvelden..Tror jeg må skrive en lenger kommentar til deg imorgen..har akkurat laget et innlegg og har ikke så mye tid nå..
  Formen er ikke på topp men jeg vil gjerne prøve å komme meg på jobb i morgen så jeg bør finne dyna snarest..Jeg var på loppemarked i går og fant en masse bøker og jeg gikk og tenkte på deg og om mon du hadde lest noen av de jeg fant som jeg selv hadde lest..
  Blant annet Midnattsbarna av Salman Rushdie..
  Kjøpte boka SKAM av samme forfatter og en del andre bøker..Jeg elsket Doris Lessing og har jo helt glemt å nevne henne også. Tror hun må være den forfatteren jeg har lest aller flest bøker av. Dessuten kom jeg over flere bøker av Marilyn French som jeg har lest flere ganger og danske Susanne Brøggers Creme Fraiche..
  Hihi!! Skulle gjerne ruslet og sett på bøker i timesvis der..Ser at dere har vært så flinke i dag! Vi fant fram lommeboka men ingen av oss gikk med bøsse..Nå MÅ jeg slutte!
  Hilsen Momme :))

  SvarSlet
 6. Helt enig, vi skal proppe nogle værdier ind i deres hoveder! De skal hjælpe til hvor de kan og lærer at der er mennesker der IKKE har det godt her i denne verden,
  God bedring til den tapre søn.

  SvarSlet