søndag den 11. oktober 2009

Nostalgisk søndag - husker I?

11 kommentarer:

 1. Noll relation till detta! :D Vet inte om jag är för gammal eller om det är nåt som inte gick i sverige.
  Puss!

  SvarSlet
 2. Persilja: Nej, denne serie har nok ikke været vist i Sverige. Nordmænd kender den heller ikke, men vi danskere kender den. Serien er baseret på en dansk bog serie, Silas, og filmatiseret i Tyskland. En meget spændende serie, og jeeg var bare sååå forelsket i denne Silas. Ser du ikke, hvor sød han er? Og hvor ked af det, han bliver, da han finder ud af, at han er et stjålet barn...VRÆÆÆÆL!

  SvarSlet
 3. I DAG ER DET LINDAS FØDSELSDAG, HURRA HURRA HURRA !!!!
  Knus og må det blive den dejligste dag :-)

  SvarSlet
 4. God morgen bursdagsbarn!
  Hipp hurra for Rosa i dag! Håper du får en flott dag, du farverike vekt!
  I yngre år var jeg særdeles opptatt av astrologi og hadde bokhyllene fulle av slike bøker. Jeg prøvde alltid å finne ut hvilket stjernetegn folk var født i.Brukte elemineringsmetoden og kuttet ut et og et tegn. Mange synes det var spennende å se om jeg havnet på rett tegn. Det hendte jo....men ikke alltid, må jeg innrømme.
  Ofte måtte de ta gangprøven også, dvs. de måtte gå og jeg skulle se hvordan ganglaget var bakfra. Var de limt fast til bakken(jord), danset bortover,(luft?) gikk målbevisst(ild) osv. Hi, hi...det var tider!
  Vi er luftmennesker begge to ser jeg forøvrig, men jeg er født i tvillingene og ikke vekten og har ascendanten i følsomme krepsen.
  Nok astrologi!
  Ja, jeg kjenner Portofritt! Hun har en så fin og litt annerledes blogg på en måte. Flink til å skrive og formidle. Vi har truffet hverandre flere ganger, og hun har bare et så nydelig vesen. Vi bor i samme by.
  Ja,du får komme til Sandefjord en gang og lunsje med Nøtteskrika, Portofritt og meg. Vi tre andre treffes i blant sammen og har det såååå koselig.
  Etterpå skal jeg sende disse nostalgiske bokmerkene til deg, så tenker jeg de dukker opp i sjarmfulle Villa Rosa i morgen!
  Kos deg masse i dag!
  Bursdagsklemmer fra Kaspara

  SvarSlet
 5. Känner inte igen det.
  Men det är härligt med nostalgikickar.

  SvarSlet
 6. HEJSA - STORT TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN IDAG...vi kipper med flaget, tænder et lys, spiser en kage,- og håber du får en dejlig dag...
  Kh Camilla

  SvarSlet
 7. Gratulerer med dagen! (Stemmer ikke det at det er i dag? I så fall er det samme dag som min yndlingstante hadde, hun døde dessverre da jeg var seks år.) Håper du får en fin dag!

  SvarSlet
 8. WAUV - tusind tak alle sammen! :^*

  SvarSlet
 9. Gratulerer med dagen på etterskudd Linda :))
  Min mamma har bursdag på akkurat samme datoen!!
  Håper du hadde en flott feiring med alle dine!!
  Jeg leste en gang en bok av Cecil Bødker som het Silas men den handlet om en sort hest!
  Er veldig lenge siden så jeg husker ikke så veldig godt innholdet..
  Jeg fikk plutselig øye på innlegget ditt om den danske damen som laget kopi av sein egen leilighet!! Så GØY!!! Kjenner jeg blir så boblende glad av folk som finner på sånne ting!!! Ble sittende her og lure på om det gikk an å lage en kopi av huset ved bekken også :))Det nærmeste jeg har kommet er nok pepperkakehuset vi lager hvert år..
  Men det var en utrolig gøyal ide!!
  Fikk lyst på grønne kinostoler i stua jeg også :) Ha en herlig dag videre! Her skinner sola og jeg skal øyeblikkelig ta på jakka og gå en tur ut i lunsjen! Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlet
 10. Tusind tak - igen igen - og jo, Kardemomme, det ER Silas, du har læst ;) I hvert fald en af bøgerne i serien.

  SvarSlet