torsdag den 8. oktober 2009

Hverdagsæstetik
14 kommentarer:

 1. Hei!
  Så gøy at du fant noe du likte hos meg! Jeg legger av et par røde blomster og et par misty mint til deg og så trenger jeg en adresse. Send det gjerne på mail: hilded@anart.no

  - er stadig vekk inne hos deg og følger med, har veldig sansen for dine overskrifter og tanker rundt det du blogger!!

  Ha en fortsatt fin ettermiddag!
  Hilde Iren

  SvarSlet
 2. Det er en anelse upraktisk at du bor så langt væk, når jeg jo så gerne ville smutte forbi til en kop the eller et glas rødvin :-)

  SvarSlet
 3. Hilde Iren: Jeg sender min adresse straks :-D Og så dejligt, at du godt kan lide min blog. Jeg ser jo, at der er nogen, der er indenom, men jeg aner ikke, hvem det er, så det er super hyggeligt, når nogen skriver en kommentar.

  Losarinas mor: Ja, det er altså SUPER upraktisk!!! Men godt at vore blogs fungerer som et lille vindue, og så kan vi jo sidde bag skærmene med et glas rødvin eller hvad man nu lyster ;)

  SvarSlet
 4. Herlige bilder, den adventslysestaken minner meg på at jeg snart må begynne å finne på noen julepynt-ideer og julekort...

  SvarSlet
 5. Kære rosa

  Jeg er nødt til at kommentere dine billeder sådan her...."det føles som at komme hjem".

  Jeg ville ønske, jeg kendte dig "in real life",- jeg får altid sådan en ro, varme og glæde ved at læse/ se dine indlæg - du rør mig helt ind i hjertet. Vil fejre dig på afstand på mandag, når jeg nu ikke kan komme, og være med til at give dig den fødselsdag du ønsker dig.
  Kh Camilla

  SvarSlet
 6. Katrine K: Elsker for resten at skrive Katrine K, siden det minder mig om Josef K i Frans Kafkas Processen. Og mht. julepynt så starter jeg jo tidligt iår grundet en dårlig december måned sidste år. Denne adventsstage synes jeg ikke er så julet, så den fandt jeg frem allerede nu og kalder den derfor for min høststage! He he Glæder mig til at se dine julekort...

  Camilla: Bliver helt rørt...snøft snøft...du gode kvinde i det sønderjyske! Mojn. (staves det egentlig sådan?)

  SvarSlet
 7. Ja mojn do...er jo faktisk selv vestjyde, men har efterhånden taget et par sønderjyske ord til mig,- deriblandt "mojn" som er så hyggeligt.
  Hav en dejlig dag - Camilla

  SvarSlet
 8. Da jeg boede hjemme, havde vi en nabo fra Sønderborg og han sagde altid 'mojn', og jeg synes, det er så hyggeligt at sige 'mojn' i stedet for 'farvel' eller bare 'hej hej'. Heroppe synes jeg det er morsomt at sige: Hadet på badet din gamle sjokolade! ;)

  SvarSlet
 9. Du har det så trivelig hjemme og det oser av harmoni!! Høsten er en herlig tid! Så godt å kunne slappe av inne uten tanker på at man burde være ute og utnytte sommeren..
  Jeg koser meg glugg ihjel med fyr på peisen og innesysler. Har bladd meg litt bakover og sett på oppslaget om Hundertwasser. Jeg er helt enig i at man MÅ bli preget av å bo i et sånt miljø..Jeg har aldri hatt gleden av å se dette stedet "live" men skulle veldig gjerne vært der en gang. Synes du skal lage en alpelue :))Reiser du til Østerike nå i høst? Du snakket om Berlin husker jeg men planene ble endret?
  Uansett hyggelig å ha et håndarbeide i hånda..Nå skal det snart bli x-faktor og Tacos her igjen..Samme prosedyre hver fredag!
  Men oi så koselig det er! Ha en fin fredagskveld dere også :))

  SvarSlet
 10. Kardemomme: he he mht. alpehuen, så var det bare, fordi jeg tænkte, at alperne er i Østrig. Det er godt med fredagstraditioner. Her spiser vi hjemmelavet pizza. Snart ser ungerne Disney og så bliver det Talent 2009 på DR1. Senere bliber det Krysters Kartel for os voksne på DR2. Det er et helt fanastisk satireprogram. Og jeg skal stadig til Berlin! ;)

  SvarSlet
 11. Jeg foreslo også hjemmelaget pizza for det elsker jeg men måtte gi meg på det :)Får heller lage det en annen dag..Synd vi ikke har DR2.
  Ser ut som om det går mye bra på den kanalen. Men siden det er fredag blir det nok X-faktor..
  Må nok bøye meg for de andres ønsker angående dette også ;)
  Så du SKAL til Berlin..Min gullfiskhukommelse viser seg stadig vekk for liten hihi!!
  Skulle vedlig gjerne vært en tur i berlin igjen. Sist jeg var der var FØR muren falt så det er lenge siden. Hadde hatt mer utbytte av å ta turen nå i voksen alder.
  Kos dere med pizza i kveld da! :))

  SvarSlet
 12. Verkligen. Är det betongbänk? Det önskar jag mig. Vi måste nog gjuta en snart! :D
  Paket kommer snart. Har slagit in och allt. Nu är det bara att gå till posten kvar...Håll tummarna att min hjärna kommer ihåg det nu då! :D
  OCh GRATTIS i förskott om min hjärna glömmer bort dig på måndag!!!

  SvarSlet
 13. Persiljas hus för en uge sedan. Pffft! Pyttsan heller. Lita aldrig på den dumma länken! :D

  SvarSlet
 14. Persilja: Nej, det er ikke betong. Det er en stor granitsten. Tak på forhånd, og ja, din link er temmelig løgnagtig! Men jeg tjekker dig alligevel hver dag ;)

  SvarSlet