søndag den 4. oktober 2009

Det er sørme, det er snart...DECEMBER!!!
Det sner, det sner ti de li bom! Ganske vist er det 5 timer herfra, men alligevel - Det er i hvert fald nok til at få mig i TOTAL julemodus. I dag har jeg planerne klare: Jeg skal bage kransekagestænger og lave 'Ernsts friterade vildsvin'. I aften bliver det indisk lammegryde, og så vil jeg iøvrigt forsøge at komme en tur på planteskolen for at købe nogle fine vinterplanter til mine trappekrukker.

Sidste år havde vi en mærkelig decembermåned. Vi arbejdede ALT for meget, og jeg kom faktisk aldrig i julemodus. Det hele kulminerede med, at jeg smadrede vores nye porcelænsvask lige før d. 24. december. Total happy hour! Derfor har jeg i år bestemt mig for, at julen skal nydes i fulde drag...og derfor starter vi allerede nu! Planen er, at alle krukker og dåser skal bugne før anden søndag i advent! Er jeg lidt for ambitiøs? Hold da op...mig...ambitiøs...ha ha ha ha ha! (Så så man lige mig bryde sammen her på bloggen anden søndag i advent.)

I dag startede jeg dagen med at dække et lille morgenjulebord, som kan ses på billederne ovenfor. Derefter gik jeg i gang med at male vinduet fra sidste weekend færdig. Jeg er jo et kaosmenneske, så jeg gad da selvsagt ikke at skifte tøj, så nu har jeg en strikket noa n0a kjole med to tykke turkise striber i lårhøjde!! TYPISK MIG!! Og så er jeg ikke end gang pms! Er det muligt?

Nå, men jeg er lykkelig og taknemmelig, og inden i mig bobler Majbritt og Majken!

God søndag til jer alle sammen!

5 kommentarer:

 1. Du skøre dejlige kvinde, der højt mod nord :-)

  SvarSlet
 2. Jamen då vill jag passa på att önska en riktigt GOOOD JUUUL!!!!!!!!!
  :D:D:D:D:D:D

  SvarSlet
 3. Den er jeg med på - eelsker også julen....har altid alt for mange ideer om, hvad jeg gerne vil nå i december...så tror vi forlænger december med november i år...:-))

  SvarSlet
 4. Losarinas mor: Jeg har intet imod at være en skør dejlig kvinde i nord :-D

  Persilja: Tak og i lige måde! ;)

  Camilla: Godt at der er flere juletosser derude. Glæder mig til at følge din november-jule-måned! ;)

  SvarSlet
 5. Jeg er ved at varme op til min "jule-november" - og vil høre, om ikke jeg må få opskriften på de fritede grise...dem vil ungerne elske og så har jeg lige bestilt en kagedåse .... med jule-grise ....

  Du kan evt sende mig opskriften på chokoladetand@hotmail.com

  Knus fra Camilla

  SvarSlet