lørdag den 3. oktober 2009

Jeg elsker deres påfund


Min dejlige dreng har altid elsket at perle, og for et år siden blev han fuldstændig vild med at perle flag. Han perlede og perlede, og i går begyndte han og en ven så at perle flag igen igen. Er det ikke bare et herligt projekt? Snart skal flagene trækkes på snor og hænges under hans høje 'hemseseng'. Måske kommer der billeder af resultatet senere...
6 kommentarer:

 1. Hvor er det en fed ide ! Jeg må ud at købe perler og perleplader! Hvilken fantasi og kreativitet :-)

  SvarSlet
 2. Ideen er hermed også gået rent ind...perfekt med indlæring gennem kreativitet/leg. Mine drenge er knap 5 og 7 år - der kunne være til mange hyggelige eftermiddage.

  PS - min mand var super-glad for din respons på hans indlæg.

  God lørdag fra Camilla

  SvarSlet
 3. Hei Rosa!! Jeg husker godt din sønn perlet flagg. Det må være morsomt og ikke minst lære hvilke land flaggene hører hjemme. Jeg er bare så spendt på i morgen..da er glasurbrenning ferdig. Jeg skal også ta en råbrand til uka, da kan dine damer bli med. I dag skal vi rydde, vaske glass og porselen før det settes inn i skapet.Dere får ha en god helg :0)

  SvarSlet
 4. Det är ju en TOOOOKbra idé!!!!! min 10-åring har dille på flaggor, måste visa detta för honom!!!!!! Kuuuuuuuuuuuuuul! Och du! Kärleken är besvarad!;D :D**********
  Vet du. Jag kan gå in på tusen bloggar men först då jag kommer hit får jag det jag söker, pirret i magen av äkthet, humor, allvar och bara så DEEEEEÄÄÄÄÄÄÄÄJLIGT!!!!

  SvarSlet
 5. så fine sager drengene har lavet. mon i kender til dem her ? http://oeps.dk
  hilsen fru sommer

  SvarSlet
 6. Hej Fru sommer og velkommen hid! :-D Nej, den side har jeg da ikke set ... og heller ikke din, forøvrig! Har godts et, at du følger mig, men jeg har ikke set din blog før nu - tak! Nå, men nu skal der da perles endnu mere.
  Hilsen Rosa/Linda

  SvarSlet