tirsdag den 6. oktober 2009

Odd RosaPå opfordring kommer der her nogle billeder af det, jeg kalder min helt egen Odd Molly Candyfloss. Jeg beklager lidt dårlig billedekvalitet, men dette gik lidt hurtigt, da det, efter et besøg hos Fruens Syslerier, gik op for mig, at Rosas Roulade havde Lars Løkke Rasmussen som billede. Ja, og det syn var ikke det allerbedste for Rosas image! ;)

God rosa tirsdags aften derude...

14 kommentarer:

 1. ha ha ha.. Jeg tænkte det samme.. Altså om Lars Løkke (og han er med Ø.. ikke med Y både rent stavemæssigt og i overført betydning!! ;) ), så sad han lige der og glanede på min blog... HA HA :) Meeen tak for synet af din jakke.. Hvor er den lækker, har aldrig set den model før.. Var også ret vild med den grønne de havde sidste el forrige forår, ved ikke om du kan huske den... De laver smukt ( men desværre alt for dyrt for mig) tøj.. :)

  SvarSlet
 2. Rakel: Ha ha ha er det med Ø, ja, der kan du se, hvor meget jeg interesserer mig for ham! Ha ha ha ha... Odd Molly er også ALT for dyrt for mig (hvorfor skal det være så ekstremt dyrt?), men denne fandt jeg på udsalg! :-D Var bare så lykkelig den dag!

  SvarSlet
 3. Den ser veldig flott ut. Liker bildene dine!
  Jeg liker også slike rare innfallsinnlegg som ditt forrige innlegg. Jeg aner ikke hvem han Lars er (bør jeg være flau?!), men Kirsten Skjern vet jeg godt hvem er. Vi så nemlig hele Matador i sommer - og elsket det!!!
  Og jeg er helt enig i at han må være forbildet til faren til Albert Åberg - eventuelt motsatt.

  SvarSlet
 4. SATAN i GATAN vad snygg!!!!!!!! Jag sChwimmar! :D
  Men jag FÖRSTÅR inte din slutmening...
  Vadå Lars Lökke Rasmussen som billede???? Måste slå i lexikon och googla. Så kanske jag förstår...?

  SvarSlet
 5. Jaha, då vet jag att det är en fet borgerlig politiker i danmark...hm...förstår fortfarande inte.

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. Portofritt: Mange tak, og så hyggeligt, at du kan lide Matador. Det er en af mine absolut favoritter. Da jeg fik mine børn, så jeg hele serien i den intense ammeperiode den første måned. Det betyder, at jeg så den med to års mellemrum, men det begynder at blive 5 år siden sidst nu :)

  Persilja: He he he, jeg mener de billeder, der er på blogspot - der hvor man ser et billede fra det seneste indlæg til andre bloggere. Det betød så, at Lars Løkke sad og glanede sammen med mit blognavn på hos de bloggere, der linker til min blog, og det ville jeg ikke have noget af. Men han ligner nu stadig Alfons! ;)

  SvarSlet
 8. Øj øj øj, se der: Dette indlæg er fjernet af forfatteren. FORFATTEREN - det er lige mig! :-D

  SvarSlet
 9. Jeg har forøvrigt IKKE drukket rødvin eller noget andet alkohol...er bare pjattesyg! :-D

  SvarSlet
 10. Gud ja- han staves jo med Ø !
  Din jakke er mere end skøn :-)

  SvarSlet
 11. Hahaha!""" NU fattar jag. Var inlägget nedan där hela tiden? Eller har det tillkommit nu? Skit vad jag är virrig! Jag var så betagen av kappan att jag inte såg nåt annat...!

  SvarSlet
 12. Det er en lur måte å få flere kommentarer på ;)

  SvarSlet
 13. Hej!
  Ja, inte kan du ju ha en gubbe i översta inlägget så länge. En kappa är desto snyggare!
  Helt underbar!!

  SvarSlet
 14. Losarinas mor: Det der med Ø'et fprtæller jo lidt om, hvor meget vi hører og ser efter, når det gælder denne Løkke. Personligt blev jeg faktisk lidt glad for, at han ikke hedder Lykke.

  Persilja: Indlæget var der hele tiden ;)

  Portofritt: Netop! :-D

  Maria: Nej, det var en grusom opdagelse at se ham sidde der ved siden af mit blognavn på samtlige blogspot-blogs! Da er en jakke meget meget bedre!

  SvarSlet