tirsdag den 6. oktober 2009

Løkke og Åberg


I disse dage, hvor Lars Løkke Rasmussen er så ofte at se i medierne, kan jeg ikke lade være med at stille dette lidt tåbelige spørgsmål: Er der flere, der synes, Lars Løkke Rasmussen ligner Alfons Åberg?

Personligt har jeg længe, i flere år faktisk, tænkt, at Lars Løkke Rasmussen må være den voksne udgave af Alfons Åberg. Denne lille 'jeg skal bare liiige'-dreng med Thomas Windings vidunderlige stemme. (Den har den voksne udgave så ikke, noget som måske skyldes puberteten?)

Og når jeg nu er i gang, så har jeg altid tænkt, at Alfons Åbergs far ligner Jesper Langberg. (Mads Skjerns bror, Kresten Skjern, i den danske tv-serie Matador). Det betyder med andre ord, at Jesper Langberg er Lars Løkke Rasmussens far! Hmm, det var lidt syret. Måske er det Kresten Skjern, der er Lars Løkke Rasmussens far? Jo, det virker mere logisk.

Vi må selvfølgelig se bort fra det politiske, for her er jeg ganske sikker på, at Lars og Alfons befinder sig langt fra hinanden. Hvad er det egentlig, jeg skriver? Dette var da virkelig et underligt indlæg. Jeg ville bare lige gøre opmærksom på, at min sammenligning udelukkende handler om udseende og ikke personlighed etc.


Ja, jeg skulle bare liiiige...

6 kommentarer:

 1. Jeg synes bare Alfons er noget af det dejligste og det synes jeg IKKE Lars Lykke Rasmussen er.

  SvarSlet
 2. He he, dette indlæg handler ikke om politik. Jeg forsøger at se Lars Lykke helt neutralt ... selv om det er vanskeligt ;)

  SvarSlet
 3. Losarinas mor: Måske har Lykke også været noget af det dejligste en gang? ;)

  SvarSlet
 4. Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt - han liknar verkligen Alfons Åberg.

  SvarSlet
 5. Maria: Jeg synes du har en pointe, men han ligner da også på faren! En hel lille familie samlet i en eneste person. Uf, hvor uhyggeligt...

  SvarSlet
 6. Måske har han det..Som baby :-)

  SvarSlet