lørdag den 17. oktober 2009

Nyd dagen i dag



Jeg elsker denne sang. Den passer utrolig godt til mit indre liv, og så må jeg bare tilstå, at jeg får sommerfugle i maven, når David Bowie synger sine vers. Denne version har ikke optimal lyd, men videoen er skøn, fordi man ser alle dem, der synger.

God lørdagsaften til jer alle.

8 kommentarer:

  1. Åh, nu får jag lust att lyssna till en gammal Laurie Anderson skiva efter jag har sett videon... Tack! Och varma tankar norrut, så synd att vi inte kan ses när du är här, men det gör vi en annan gång!

    SvarSlet
  2. Jag älskar Bowie, men jag vet inte vilken planet jag varit på för jag har ALDRIG hört denna låt...
    Eller har jag...men inte berrörts?
    Jag ser att du och Kardemommme haft härliga diskussioner här nedan. Både böcker och musik. Wunderbar läsning!
    Ett inlägg i bokdebatten: Hanne Örstavik. Hjälp vad fint hon skriver. Jag har läst tre böcker av henne och ska läsa allt som översatts. Min favorit är Kärlek. Den är både vacker och obehaglig. Men så läsvärd. Hon är ju Norsk så ni norskor ( eller du nonsk) vet säkert bättre vem hon är.
    Ang din kommentar hos mig: Jag har sett på bilder att kläder är ett nöje för dig. Jag älskar det jag sett. Gungbilderna från din födelsedag inspirerar mig mycket, kjolen, kappan skorna, precis min smak. Om jag hade kläder....hahaha jag har liskom bara skyddsutrustning...hahahaha! Jag önskar jag var din lillasyrra som fick ärva av dig...:D

    SvarSlet
  3. Fröken Skicklig: Så fint, at du vha denne lille musikvideo kom i tanke om et glemt album! Sådanne opdagelser er så herlige. At genopdage sin egen musik! :) Ja, det er super ærgerligt, at du ike er i B, når jeg kommer, men jeg er sikker på, at keh vender tilbage ;) Så dit kursus, som er interessant, men jeg kan desværre ikke den weekend. :(

    Persilja: Jeg er sikker på, at hvis mit tøj, ikke havde været helt nedlidt, når det kasseres, så kunne du sikkert heller ikke passe det. Du ser slankere ud end mig! Må man være så fræk at spørge til størrelsen? ;)

    SvarSlet
  4. Persilja: Hanne Ørstavik er super dygtig. Jeg elsker/hader romanen Kjærlighet. Har ikke læst andet af hende, fordi den var så smertefuld at komme igennem. Men hun er dygtig og så kan jeg så godt lide, at hun fremstiller en kvinde, der falder udenom alle de stereotype forestillinger om kvinde- og moderrollen! Det var sikkert også dette, du faldt for?

    SvarSlet
  5. Mouhahahaha!!!! Jovisst ser jag slankare ut än dig...NOT!!! Jag har 40-42 (L) allraminst. Min mage bara växer och växer och jag göder den mer och mer för MAT är min nya passion. Det är ingen bebis som växer där numera utan bara fläskfläsk och fläsk...:D Däremot är jag nog kortare än du, jag är 162 cm. Väger 70. :(

    SvarSlet
  6. Vi er nok ikke så langt fra hinanden bort set fra, at jeg er 8 cm højere end dig. Jeg fylder også vommen med flæsk, men hvad gør det? Hvem er det, der bestemmer, hvad der er smukt? VI er smukke :-D

    SvarSlet
  7. Hei Rosa. Denne låten lyder best i orginal versjonen. Den er en Lou Reed låt fra hans andre plate. Transformer utgitt i 1972. David Bowie har faktisk noe med plata å gjøre. Han var produsent sammens med Mick Ronson. Låta er ellers helt perfekt :O)

    SvarSlet
  8. Anonym: Ja, den er fin med Lou Reed, men siden jeg er stor Bowie fan og faktisk også husker denne versionen fra den gang, vi så BBC i Oslo. så er jeg VILD med denne...og Lou Reed var trods alt med ;)

    SvarSlet